søndag 30. mai 2010

Frankofil jeg???
Jo jeg må nok innrømme at jeg er en smule frankofil. Du ble kanskje ikke overrasket??? En ting er det vakre landet, klimaet, kulturen, arkitekturen, maten, vinen osv., men som bildene her viser.....finner jeg også masse inspirasjon gjennom deres interiør.Disse siste ukene har gått i ett, og derfor blir blogging mindre prioritert. Nå er det ca. 2 uker til vi reiser til mitt andre hjemland Frankrike. Vi var så heldig å få leil.vi skal låne i Ste.Maxime noen dager før...så nå blir vi borte noen uker kan du si;o) Men først skal både avslutninger, og overnattings bursdag for min kommende "fjortis"gjøres unna før avreise.
Så da får jeg se hva jeg rekker å blogge om før vi reiser. Men jeg lover å komme med flere reisebrev mens vi er bortreist.Her er noen av bøkene jeg har lest og drømt meg gjennom, fra perm til perm. Bildene over er hentet fra boken Secrets d`interieurs som jeg kjøpte i Paris ifjor. Ellers kan jeg anbefale flere av disse bøkene jeg har her, i tilfelle du vil vite litt mer om dette fantastiske landet.

A bientôt!

28 kommentarer:

Anonym sa...

Riktig god tur Mayliss - gleder meg til å se innlegg fra ferien:-)
PS!Skulle gjerne blitt med deg;-D
Klem,Hege.

Synnøve sa...

Ønsker deg god tur:))
Kan hende vi skal innom Frankrike i år vi også. Har vært der en gang før,herlig land. Og ikke snakk om maten,vinen og interiøret.

Klem

Synnøve sa...

Ønsker deg god tur:))
Kan hende vi skal innom Frankrike i år vi også. Har vært der en gang før,herlig land. Og ikke snakk om maten,vinen og interiøret.

Klem

aase sa...

Ojoj du, så utrolig lekkert og så deilig med en lang ferie da!! Ingen tvil om at det lader batterier og gir energier til oss!!

Her er det ikke ferie før 25. juli....så det er bare å vente ja!!

Gro er litt off på bloggen for hun har lyttet litt til kroppen sin og tar det vel litt rolig fortiden. Hun var hos meg når jeg hadde operert og vi hadde en kjempekoselig dag sammen. Så har de jo campingvogn og det er nok der tiden brukes tenker jeg!! Skal forresten ringe henne idag jeg!!

Ha en utrolig deilig ferie vennen, så håper jeg vi sees på et lite treff snart!! Nå sier jeg hiv og hoj, så farter vi en tur til Vollen og Vollywood!!!!

Carre sa...

waauw
i like style french and like your style blog:)
greetings karolina

Vit som snö sa...

Visst är det lätt att bli en frankofil, landet ger verkligen njutning för alla sinnen. Tack för boktipsen, det ser ut som böcker jag skulle trivas med:)
Önskar dej en riktigt skön semester nu!
Kram Cilla

Minka sa...

Så heldige dere er som ska ut å reise, også til frankrike da...Dit sku jeg gjerne tatt meg en tur med lastebil,hihi..Men blir nok heller en tur til sverige og danmark med campingvogn. Ikke fordi jeg er så veldig glad i campinglivet, men da har jeg plass til mye med hjem,hihi..klems

ANETTESHUS.COM sa...

Så flotte inspirasjonsbilder!!! Riktig god tur, Mayliss! Kos dere i Frankrike!!!

Klem
Anette:)

Bettum Villa sa...

Herlige bilder! Får skikkelig lyst til å ta seg en liten ferie ja. :D

Klem Madelén

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Franska visiter, den boken har jag. Ska genast titta i den. Ta med den ut i solen ska jag göra. Låter så härligt och åka till Frankrike i flera veckor. Så skönt det kommer och bli.
Ha en fin söndag vännen
Kramar
AnnaMaria

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder vennen.....

høres bare så herlig ut å reise vekk noen uker...

dere må kose dere masse...godt vi får noen reise brev fra dge O=)

nyt søndagen

klem O=)

Jannicke sa...

Riktig god søndag,
kjekt du gleder deg og har noe å se frem til :o)

Klem j.

Rosor och Spetsar sa...

Bonjour
Vilka vackra o inspirerande bilder, nu blev jag sugen på att hitta dessa böcker för att njuta av.
Ha en skön söndag
Kram
Annelie

Gry sa...

Fantastiske bilder som man virkelig bare kan drømme seg bort i... Jeg og mine venninner har akkurat bestilt oss tur til Frankrike i september, vi skal bo i nærheten av Cognac. Har ikke vært der før, så gleder meg veldig ;)) Så herlig at du har en tur rett rundt hjørnet, kos deg med forberedelser og forventninger og ha en riktig god tur ♥♥ Klem Gry

Nooria sa...

Åh, det høres så fantastisk deilig ut når du beskriver Frankrike og ferie der!! Vi har liksom ikke fått funnet ut av det og landet på et sted å leie. Vi ønsker egentlig å dra dit men vi har knapt tid til å gjøre researchen og nå er det kanskje for sent å finne et sted å bo...

Sologbolig sa...

Hei ! Forstår godt at du gleder deg. Eg kunne reist nedover igjen i morra eg, sjøl om eg nettopp har vert der. Secrets d'interieures og Franske visitter har eg ikkje vert borti, men de andre bøkene har eg sjøl eller har lånt ...... det er kos bare å sitte å bla i de og drømme seg bort. Du må kose deg masse, masse(ja, klart du gjør det !!) og ha ein flott tur dersom eg ikkje "snakke" med deg før du drar. Eg drar til gøteborg på onsdag. Ha ei flott uke. Klem fra Sigfrid.

ARKinterior sa...

Skjønne bilder og en herlig ferie du har i vente!!
Vi reiser til Italia om 4 dager, og begynner å kjenne reisefeberen litt her....blir delig.:)
Ha ei fin uke
Klem

(eddas) sa...

Ja..dette blir en bra ferie May Liss:)kunne tenkt meg noe slikt selv:)en gang så:)
kos deg
eddaKlemmer

Simones Country Home sa...

Salut.

Ba oui, Francaise cèst tres tres bon. ;o))

Jeg reiser snart ned selv, tar bilen ned å skal hente mer gulv og fliser til stua. Så skal jeg på en hel haug med markeder. Alltid like kjekt å komme ned dit. Spiser jo hele tia når jeg er der nede. hehe

Ha en flott uke.

Klem Simone ;o))

Les Cotrions sa...

I adore France too! I dream of living there one day! Your photos are gorgeous!
Enjoy your holidays!
Vale

Nooria sa...

Takk for tipset om nettsiden! Nå har jeg sendt epost til henne, så da får vi se hvordan det går :-).

Elin | Draumesidene sa...

:) Kan eg få bli med? Eg kunne sagt at eg var ei lita, snerta ei som fekk plass i kofferten, men det ville vere ei veldig stor løgn! :) Ynskjer deg og dine ein fantastisk ferie! Og ja; eg har plass til ein heil flokk! Så du kan godt planleggje tur til Sunnmøre ;)

STOR klem!
Elin :)

Missfryd sa...

Jeg skjønner du teller dagene før dere kan reise nedeover. Og JA, du er frankofil:-)
Jeg håper du tar deg tid et år og besøker meg i Spania selv om det er "feil" land:-)
Klem Ingrid

Brocante sa...

God ferie! Nyt ferien og Frankrike. Har akkurat hatt besøk av naboene i Frankrike jeg. Ser klart at de har nok ikke det livet vi tar for gitt. Tror vi skal være glad for å leve i Norge og ikke slite med de daglige probleme "vanlige" mennesker i Frankrike har. Vanlig lønn er faktisk rundt €1000 pr mnd = ca kr8000.- - DET er ikke nok til å holde romantikken i gang... Er jeg negativ? Er kanskje objektiv, og ser realitene i et hardt prøvet vindistrikt..... Allikevel - Frankrike er et herlig land og med masse herlige mennesker! Anne & Jean Marc og eselet Choco har beriket mitt liv - det er i alle fall sikkert!

Ruths datter sa...

Så koselig da med tur. Gleder meg til reisbrevene dine.
Klem

liven sa...

Herlige bilder Maliva....skjønner at du gleder deg!!
Har aldri vært i Frankrike jeg.....men det har ikke med lysten å gjøre :o)
Om vi ikke ser deg før......så ønsker jeg deg en fin tur og ser frem til å lese reisebrev hos deg!!

Ha en flott junimåned :o)
Klem!!

Lotta sa...

Mmm så herlig! Der har vi vinneren ja;)

Mmm reisebrev blir spennende:)

Klemmer i sooola)

Thelma Louise sa...

sukk...ikke lenge igjen nå.:-)vakre bilder.:-) nyter late dager i bua jeg.:-)ikke verst det heller om dagen..-)