onsdag 11. november 2009

Kalorifattig middag på 5 min:o)


Som dere sikkert har fått med dere, drar jeg ofte på "Harryturer"med venninner eller familien. I morgen går turen dit igjen. Da skal jeg prøve å få unna en del julegaver. Det jeg også må kjøpe med hjem er denne gode karibiske kyllingsuppen.


Passer perfekt inn i vår travle hverdag nå før jul. Varmes bare opp noen minutter, og vips har vi et kalorifattig og smakfullt måltid. Det flotte skiltet og kortet som henger der i bakgrunnen, er en gave jeg fikk på bloggtreffet av Hespe

Dette og masse andre flotte ting, selger hun i sin bloggbutikk. Anbefaler dere en titt inn der. Utrolig hvor mye vakkert ho skaper med sine hender:o) Igjen tusen, tusen takk for gaven, skiltet kunne ikke passet bedre inn her ser du.

15 kommentarer:

Brocante sa...

DEt så da ut til å være godt. Har ofte suppe jeg - putter oppi litt biter av fisk eller kjøtt og grønnsaker og serverer med et godt brød til. Slik middag er så god som noen.

h.espe sa...

Hei May-Liss!!!
Så fint at skiltet har funnet sin plass på kjøkkenet - passet fint der :o) Mmmm, suppa så god ut!!! Skal faktisk på harrytur til Sverige selv, på lørdag, så da kanskje jeg må ta med meg denne hjem...

Ha en herlig dag!

klem fra Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

Litt misunnelig for at du bare kan ta deg en Harry tur...
Blir nok kjekt..

Suppe er deilig...her blir det fiske suppe i dag.. mmm deilig...
ha ne fin dag.:klem Kerstin

Guttemamma sa...

Hører at de kjolene roper på meg.."Anetteeeeeeeeeeeee,kjøp oss!!"
Ellers skal jeg jammen få med den suppa neste gang vi krysser grensen!! Elsker kyllingsuppe!!Ha en toppers dag!!
klem

Heidi-anitha sa...

Harrytur???????????:0)

Ja, men da finner dere sikkert veien innom Alle tiders i Halden? Det hadde jo vært veldig koselig. Selv jobber jeg ikke før mandag - men dere treffer jo koselige Susaenne:0)

Begynte å gjøre JUL i butikken etter stengetid i går, hun og jeg. Og har fått inn masse nytt i varer
:0) Kan kjenne at MÅ HA begjæret bare vokser - ikke skjønner jeg hvordan dette skal gå:0)

GOD HARRYTUR! Det er deilig å være haay, hi hi hi:0)

Stor varm klem:0)

Heidi-anitha

ANETTESHUS.COM sa...

Jeg og husbygger-venninnen min var innom butikken "din" i går etter Ikea-runden vår:) For en flott butikk!! Der var det jul nå, ja!! Tror nok en del møbelkjøp til det nye huset til venninnen min blir gjort der!

Ha en fin dag!!

Klem Anette:)

Elin | Draumesidene sa...

Heia! Den suppa såg supergod ut! :) Eg har akkurat bestilt meg 4 nydelege hjerter av Hespe! Gleder meg som ein unge til å få dei i posten! :)

Ha ei fortsatt fin veke!

Klem frå Elin :)

Unknown sa...

Takk for tips om kalorifattig middag...det kan trenges i denne oppkjøringen til jul.
Ha en fin dag.
Klem...Ellen

Bluggi buggi blogg sa...

Mmmm, det så deilig ut. Ble litt sulten nå ;)
God tur :)
Trude :)

Ruths datter sa...

Dette hørtes godt ut. Så fornuftig og da.Jeg har spist en kaloribombe til middag i dag. UFFAMEG.
hA EN FIN KVELD

lottens vita och gröna sa...

vilket bra tips, är den go då...skulle verkligen behöva bara soppa ett tag nu, suck!!! underbara molly kläninngar, ohhh den där rödrandiga med lila ärmarna, ljuvlig! ha det gott vännen, varmkram lotten

Margrethes hus og hage sa...

Det så ut som en deilig suppe :) Hespe lager mye fint, og har en koselig blogg. Så heldig du er som fikk det flotte skiltet :)

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har provat några av deras soppor, den här har jag inte sett. Här har vi sopp-dag på tisdagar, så jag ska titta efter denna. Ser gott ut!
Ha det
Goa kramen
AnnaMaria

h.espe sa...

Hei igjen...
Bare lurer på - har dere Cobra floss teppet, som er satt ned fra 2195,- til 1298,- på H&C?? Om ikke fargen lyver, tror jeg dette ville ha passet sååå fint hos meg... :o)

Ha en super torsdag!

klem fra Hildegunn

Kreative drømmer.. sa...

Hei! Er så glad i bloggen din, veldig koselig. Nå har du også fått slik snøeffekt! Heidi vil også ha! Prøvde å trykke på "snoweffect" skriften din øverst men det var ingen link el noe. Hvordan får du det til? :) I såfall, kunne du gitt linken til det på siden min?:)

Ha en flott torsdag!

Klem