tirsdag 30. juni 2009

Østerlen here we come,har dere noen tips?

Om et par uker så setter vi nesa mot sør Sverige,nærmere bestemt Østerlen.Hvor vi skal bo,forteller jeg senere:O)Så er det noen som sitter inne med noen reisetips?Butikker,spisesteder,loppiser,severdigheter vi bør få med oss?Skal også bo i Malmø og København...så kom med tips:O)
Etter noen dager ved sjøen,skal jeg nå ta en runde til dere som har lagt igjen flere kommentarer mens jeg har vært bortreist.Det vil jeg prioritere midt oppi at huset er fullt av overnattingsgjester denne uka. Håper dere nyter syden temperaturen der dere er....det gjør jeg...... juhuuu!!!

16 kommentarer:

My home is my Castle sa...

Jeg etterlyser og butikker i Sverige idag hehe..
Vi får følge med hos hverandre ;)

Klem,Kari

Anonym sa...

Hei Maliva!
Ha en kjempefin ferie :-)
Klem Hege.

Prinsesse Elin sa...

Beklager men jeg vet ingen ting om det stedet. Google det så finner du vel en kommuneside og der pleier alt man trenger å vite stå. Selv skal vi til Fjellbaca på fredag. Skjer gården mot oslo fjorden. Et nydelig sted med masse små butikker, resturanter. Lykke til med søken etter info.
Klem fra Elin:O)

Kjolesnekkern sa...

Hei, jeg ahr ikke anvn og adresse på det du etterspør, men lykke til. Jeg må bare si at hun venninnen din hadde en utrolig flott uteplass og hage!!!! Skjønner at du ble inspirert!

Kos deg masse med gjester og ferie videre, klem fra Marianne

Mitt hvite hus sa...

ja dere skal også til Sverige... vi reiser på lørdag vi... det blir koselig...
Vi skal på sør vest siden vi..

I morgen går jeg på ferie..så da er det bare å begynne å pakke...

Nyt dagene

Klem Kerstin

Vintage sa...

Vad underbart när reser du?Det är så vackert där! jag ger dig gärna tips ska kolla runt lite bara.Skriver ikväll. kraam Susanne

lottens vita och gröna sa...

hillo vännen! du måste gå in på blogget vitt och vältummat, hon har en lååååååååååååååång loppistipslista från skåne!
ska fundera på om det är nån hälig affär som jag kommer ihåg namnet på!!!

vi kanske ses där, vi är där v29-30!!!! varmkram lotten

Viola sa...

Hejsan...vilken udnerbar plats du ska få åka till..har ju min syster boende på Österlen mellan Kivik och Simrishamn..i Kivik lígger Elverhöj en underar dansk butik och inne i Simrishamn på den stora gatan liggen en underbar inredningsbutik..kommer inte ihåg namnet ..men staden är inte stor..inne på lördagarn i Simrishamn är det en jättestor loppis i parken och vart du än åker på österlen så kommer du att få se loppisskyltar överallt..bilen din kommer att vara full...det är alltid min när jag kommer hem...lycka till och ha en fin sommardag, KLEM

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej. Jag har aldrig varit på Österlen, det är nog något alldeles speciellt. Ser att Lotten tipsat om Loppis-listan. Danska Loppisar finns listade hos Helle/ stil og genbruk. Och idag var vi på Vero i Karlstad och åt lunch. Supergott. Enligt tjejen som jag pratade med var det vanlig pesto blandat med Turkisk matlagningsyoghurt, den jag fick var det lite vitlök i också. Jag ska också prova. Ha det bra nu
Kramis till dig vännen
AnnaMaria

Nostalgia sa...

Du må kose deg masse ! Tenker jeg tar turen til neste år, iår blir det Danmark på oss.

Klem, Nostalgia

Vitt o Vältummat sa...

Idag har vi varit i Köpenhamn på några loppisar inne i centrum men det är alldeles för dyrt för mig. Man ska nog ut på landet för att hitta något kul.
Välkommen till tävlingen. Jag har inte gjort dragningen än så du hinner vara med
Kram/Åsa

Agnes Maria sa...

Lyckliga du !!!!
Ha en alldeles underbar resa !
Klem från mig.
Åsa

MODERN COUNTRY sa...

Hei Maliva!

Takk for sist besøk, som ALLTID er hyggelig!! Jeg setter enormt ptis på deg som bloggevenn, det håper jeg du vet!

Jeg sitter her og svetter meg halvt ihjel jeg, og jeg har nok klagd litt de siste dagene. Jeg er ikke så veldig glad i 30 varmegrader, MEN sommer er allikevel herlig! Så deilig med reise til Sverige, et land som absolutt har blitt en favoritt de siste par årene. Takket være bloggere som har gjort stoooor reklame :) Har selv aldri vært i Østerlen, håper du får mange fine tips. Jeg ser Bea har gitt deg endel linker.

Nå skal jeg straks legge meg i hengekøya og lese litt. Deilig nå som sola går ned :)

Ha det godt, svett klem fra meg!
Aina

Margrethes hus og hage sa...

Har ingen Sverigetips, men ønsker deg noen gode sommerdager :) Sydentemperaturene nytes, og ferien står for tur om ikke lenge :)

Dans på roser... sa...

Å ja.... det er jo CM... er det ikke?
Ser ut som en god ferieplan! =)
Har ingen tips derfra.
Sjekk ut Katarinas verden, om du vil ha tips om shopping og cafe i Køben. Hun er en norsk jente som bor midt i Køben med sin lille datter. =) Hun leier ut leiligheten sin hver sommer. Kjempelekker leilighet.

God tur. klemmer.

hagagården sa...

Hej
Vill önska dig en trevlig semester.
kram o ha det så gott
ninni