torsdag 25. juni 2009

Bilder fra "Torpet"!

For en hææærlig helg vi hadde på "Torpet"i Sverige.Lovte å ta noen bilder,så her ser dere et glimt fra kjøkkenet,hvor bakeovnen ble flittig brukt for over 100 år siden.Faktisk er begge ovnene i takt nå også,selvom de er erstattet med en gassovn.

To av disse flotte stolene er på plass i stuen.Det var faktisk et slitt trekk med blomster over,men nysgjerrig som jeg var,måtte jeg ta en titt under,og vips se på det lekre stoffet og den fargen.I disse ble vi sittende foran peisen til langt på natt.Det ble også noen roturer for barna og oss voksne.Utrolige vakkert å sitte der i båten å se på vannet der det lå foran oss,blikk stille.Kveldsbad var jo "høydaren",selvom vi gjerne skulle vært foruten knotten. Synd at alle loppisene vi hadde planer om å besøke var stengt pga.midtsommerhelgen.Derfor dro vi en tur til Karlstad,som var en koselig liten by.Her var målet å besøke butikken noll54interior
En kjempekoselig butikk i hvit landstil,og verdt et besøk. Det ble ikke store shoppingen på meg,men boken jeg ønsket meg fikk jeg kjøpt,og ikke minst nye sommersko.De satt bedre på min fot enn de søte Calou`ene jeg egentlig var ute etter.

Avsluttet byturen med en nydelig lunsj i bakgården der butikken lå,med verdens beste dressing,hvit pesto-dressing.Den må jeg bare prøve å få tak i oppskriften på.Kan noen hjelpe meg med den? Med andre orden koselig tur på oss mødrene,mens mennene var på stranda med barna og dro fisk fra garnet.
Denne benken måtte jeg bare ta et bilde av.Den stod egentlig bortgjemt inni skjulet dere ser i bakgrunnen.Frem med vasen med blomstene vi plukket,og nyinnkjøpte bladet Leila,ble dette et landlig stilleben synes jeg:O)
Takk for en deilig helg kjære venner,vi kommer tilbake på sensommeren.Nå skal jeg haste av sted,nye negler skal bli lagt,før sommeravsl.for Kreativ Aften-jentene i kveld,og 40 årslag i morgen.Der skal jeg hjelpe til med bordpynten.Så her er det full fart om dagen.


Takker for alle som har vært innom,nå kom jeg på 52.plass på blogglisten.no med forrige innlegg.Da var det over 1300 innom på selveste St.hans.Det er gøy:O)

24 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Herlige bilder fra Torpet... skjønner ikke at vår ekjære naboer skla så sjarmerende hus og tun...

Vi reiser til Sverige om en uke ...gleder meg veldig .. da skal jeg nok innom noen loppiser på veien...

Ønsker deg en fin helg med alt som står på planen...
Klemmer o=)

Viola sa...

Vilket rart torp i Värmland du besökt och den butiken är för ljuvlig..ska upp en vecka i slutet av juli och då...blir det att besöka loppisar och butiker, ha en fin dag, klem

Frida sa...

Stemningsfullt og vakkert! Ikke bare på Torpet, men det var det jammen blitt i paviljongen din også. Deilige sommer .-)

Klem

LIVS LYST sa...

Så herlige bilder da! ( Som vanlig ;O)

Tipper dere har kost dere masse i Sverige.

Hilsen fra Liv som åpner blogshop i dag ;O)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men vad kul att du var i Karlstad, där jobbar jag. Igår var jag inne på Noll54 och köpte mig ett flugskåp. Det är min favorit-butik i Karlstad. Jag kan knalla in på Vero och höra om dom lämnar ut receptet, går ju förbi där på onsdagar. Ha nu en bra torsdag.
Kramis AnnaMaria

Datt sa...

TAKK for sommerstemningbildene, jeg sitter fast på jobb og titter ut på finværet, så det der gjorde godt ;) Så ut som en herlig tur, too bad med loppisene, men det blir vel neste gang! :)

Mia sa...

Det høres ut som at du har hatt en alldeles herlig helg, og så i de vakre omgivelsene da. Det ga sikkert mersmak, tenker jeg.

Paviljongen din (i innlegget under) ser helt fantastisk ut! Vi har også lurt litt på å skaffe oss en (har sett på en slik en på Europris... men hvor har du kjøpt din hen?) men har vært litt i tvil. Etter å ha sett din, fikk jeg enda mer lyst på en slik en...

Sologbolig sa...

Så flott det svenske torpet var, forstår godt at du har kosa deg her. Koselig med tur til Karlstad og Noll54 også. Her er ferien begynt og eg bare later meg. Deilig !! Ha ein fin dag.

Anette {foreldremanualen} sa...

Det så utrolig koselig ut - og for et lekkert stoff på stolen!!
Jeg var også i Sverige i helgen og fikk heller ikke besøkt mine favoritt loppiser... ;-)

helle sa...

Tillykke med den flotte blogplacering, det er fuldt fortjent!

Billederne fra torpet er bare skønne, især holder jeg af de gamle ildsteder til madlavning og varme.

Må en tur til Karlstad, ser det ud til!
Kram fra Helle

Anonym sa...

Herlige bilder fra torpet...vakkert:))
Høres ut som dere har hatt en strålende tur:)
Boken du hadde kjøpt, har jeg også fått kjøpt meg, kom i posten på lørdag...gjett om jeg koste meg??..hihi, en nydelig bok, så masse flott og mye inspirasjon/ideer:)

Kjempelekker "lounge" du hadde laget til på verandaen din:))

Ha en strålende dag!
Klem

PS! Så kjempemoro at bloggen din kom på 52.plass...gratulerer så mye:))

Anonym sa...

Heisann heisann, næmmen for et koselig sted du har vært på i helgen..he-e..bildene ble jo kjempefine! Ha en koselig KA-kveld i kveld og hils til jentene:-))
Kramar:-))

Gro sa...

Gratulerer med 52.plassen - så gøy! Sånn vedkomfyr har jeg i stua mi, og ønsker å få murt opp peishette over og vedhylle under - omtrent som på bildet! Ser frem til mandagen... Klem fra Gro!

Nostalgia sa...

så utrolig koselige bilder ! ja den som hadde et torp... sukk !
Tror det blir sverigeferie påm oss til neste år. Heldigvis er mannen begeistret for loppis også :-)

Grattis med plasseringen på Blogglisten !
Klem, Nostalgia

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Men vilket fint Torp.. underbart men va mycket fina saker du har..kram snowwhite-sussie

Katta sa...

Åh, vad vacker den fåtöljen är! Underbar färg på den.Och den slitna gamla bänken är såå fin. Snygga skor du köpt med jag har nästan identiska ;) Kram Katta

Margrethes hus og hage sa...

Flotte bilder fra et nydelig sted! Fasinerende tanke med alt som har vært i bruk i tidligere tider. vakker bakerovn, som sikkert har vært brukt til å lage de deiligste måltider :)

Ha en fin kveld :)

Unknown sa...

Vad vackert!
Og gratulerer med godt besøkt blogg, men den ER jo KOSELIG; da!!!!
God helg, vennen!
Nanniklem

M sa...

Så fine bilder!
Ønsker deg fine sommerdager!
Klem, M

pysseltanten sa...

Vilket mysigt torp!
Grattis till de många besökarna!
Kraamizar Git

Anonym sa...

Hei! Så koselige bilder fra det svenske torpet! Tipper dere koste dere der ja. Og for en flott lounge du har laget deg! Skulle gjerne ha vært der en varm sommerdag, sukk.
Håper du får en strålende sommer! :)
Mvh. Mona

Min Still By Maia sa...

Hei kjære venn!

Ja, det er hektisk nå om sommeren og noen innlegg siden jeg har besøkt deg. For en skjønn pavillion du har laget. Ikke rart dere har det fint der! Takk for tipset om lemonaden. Gjett om jeg skal få tak i den. Lette etter den i København til og med.
Ellers nydelig stillben fra Torpet. Så moro med 52.plass. Gratulerer :)

Ha en fin sommerweekend!
Mange klemmer fra Maia

Anonym sa...

Det är en blogg att stanna kvar och njuta av... 10 point av 10 möjliga när det gäller sinnlighet!

Agneta från Österlen

Magdalena sa...

Va mysigt du har det, älskar dina provdockor,den öppna spisen och gamla köket!
kram
magdalena