torsdag 30. mai 2024

DØGNLEIE: Lekker nyrenovert 3-roms leilighet sentralt i Fredrikstad!

#Annonse

Hei! 

Har du planer om å besøke Fredrikstad i sommer og er på utkikk etter et koselig overnattingssted?

Da har jeg gleden av å presentere for Utleie og Eiendom As i samarbeid med stiftelsen Global Aid en stor og lekker nyrenovert 3-roms leilighet i Fredrikstad. Domkirkeparken vil du ha som nærmeste nabo.

Leiligheten har en sentral beliggenhet med kun 400 m til togstasjonen og 800 m til fergeleie på Cicignon. Der kan du ta Byferga gratis over til Gamlebyen eller videre derfra inn til sentrum.

Ellers er det få minutter fra leiligheten å gå til shoppingmuligheter, et levende uteliv, kafeer og restauranter - samt det meste av servicetilbud. Apenesfjellet Parkeringshus har døgnåpen og ligger kun 3 min gåtur unna.

Det er også kort avstand til idyllisk skjærgård som f.eks Kråkerøy og Hvaler. For mer info og program for sommeren kan vi anbefale å besøke nettsiden til Visit Fredrikstad & Hvaler som du finner HER!

Leiligheten har et godt velutstyrt kjøkken med bl.a oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker, vaffeljern og ellers alt som måtte trenges til for å lage seg et godt måltid med mat. 




Her har vi lagt alt til rette for at du skal bo godt! Foretrekker du å lese en god bok fremfor tv-titting, kan du bare slå deg ned i "lesekroken".  


Når dere ankommer sørger vi så klart for at sengene er oppredd, og her i det største soverommet er det en kontinentalseng på 180x200cm. Det er også godt med skapplass hvor du finner både styrkejern og strykebrett.

Det andre soverommet med utsikt til "parken" har en dobbeltseng på 150x200cm, og det følger med et sett håndklær pr.person. Totalt 4 sengeplasser!
På badet har du muligheten til å benytte deg av både vaskemaskin og tørketrommel.

Håper du ble fristet til å "Oppleve sommer'n i Fredrikstad" ved å bo godt her hos oss!

Døgnpris 1995,- som inkl. utvask (minimum 2 døgn). Røyk/dyr ikke tillatt.

Adresse: Hans Jacob Nilsens gate 13, 1606 Fredrikstad

For mer info og booking ta kontakt med undertegnede:

May-Liss Vangol 

mayliss@malivasverden.no 



Ingen kommentarer: