søndag 19. oktober 2014

Eksklusiv villa m/svømmebasseng og panoramautsikt utover Middelhavet til leie i Ste-Maxime!

Bonjour! Først vil jeg takke alle dere som allerede har bestilt ferie i Sør-Frankrike neste år. Nå har jeg også fått nye bilder fra eier av Villa Belle. Noe mer sjarmerende provencalsk villa, skal dere lete lenge etter.

Denne vakre eiendommen har en perfekt beliggenhet, og med fantastisk utsikt utover Middelhavet og mot St.Tropez. Villaen ligger i det populære Semaphore-området, og det er ca. 2 km inn til sentrum av Ste.Maxime.

Det var i dette området hvor både mannen min og jeg ofte gikk våre turer da vi bodde i Ste.Maxime. Et stille og rolige strøk med vakker utsikt. Eget svømmebasseng tilhører også eiendommen. Samtidig er det ikke lange avstanden til en av rivieraens flotteste sandstrender Nartelle.

Villaen inneholder stue, velutstyrt kjøkken og spisestue, hvor alle har utgang til deilig terrasse. Her ute kan dere også benytte dere av grillen.

Det er 4 soverom med 8 sengeplasser, bad og wc.

Villaen er i gjennomført provencalsk stil, og med god plass til f.eks to familier som vil feriere sammen. (Internett)

I tillegg til god plass inne, er det store uteområder med flere sittegrupper og solsenger. Denne eiendommen er svært populær, så her gjelder det å være tidlig ute med bestilling. For mer info, pris og bestilling; Send mail til maylissmaliva@yahoo.no

1 kommentar:

Anonym sa...

Det ser verkligen härligt ut!