fredag 30. oktober 2009

Malivasverden 1 år,og det skal feires med gavedryss.



I dag er det altså 1 år siden jeg la ut mitt første blogginnlegg. Siden den gang har jeg lagt ut 300 innlegg og 165 000 treff på telleren min. Ikke trodde jeg da at det skulle bli så gøy å blogge. En ting er å få brukt mine kreative sider, og vite at jeg er til inspirasjon og glede for de som titter innom, men også alle dere herlige jentene rundt omkring i verden, som jeg har fått kontakt med gjennom bloggen. Faktisk er det flere av dere jeg har daglig-ukentlig kontakt med, og noen har vært med helt fra starten, og det er gøy.

Jeg vet også at det er mange uten egen blogg, som titter innom, og ekstra hyggelig har det vært at også flere av dere har sendt meg mail og kommentarer.
Derfor vil jeg benytte anledningen til å ha en liten Give-away hos meg, ettersom jeg var med hos Maia bak bloggen Shabby Charm og fikk en koselig gave av henne, forplikter jeg meg til å gi bort 3 nye gaver.

Men jeg har lyst til å dele ut flere, derfor blir det 4 som blir trukket ut som vinner av et julehjerte inkl. duft konvolutt.




Også blir det en hovedpremie, som er denne Jumbo koppen jeg fyller med noe go`saker:o)Disse koppene ønsker jeg meg også, fint både til suppe, grøt og godis.
Så da er det altså 5 gaver jeg deler ut, og kanskje blir det akkurat deg/enten med egen blogg, eller uten blogg, som blir trukket ut:o)

Det du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar/navnet ditt, ønsker du å bli følger eller linke til denne konkurransen er jo det også hyggelig..men feel free!

Trekningen vil skje på bursdagen min den 30.nov.

Lykke til!

onsdag 28. oktober 2009

Mine tanker går til alle de som er rammet...........

Mens datteren på 13 år ligger rett ut med sterk grad av svineinfluensa, sitter jeg her og pusler med hønsenettingen igjen. Denne gangen ble det et duftene rosehjerte som jeg gjerne skulle gitt dere alle som er rammet av denne forferdelige sykdommen.
(Rosene jeg har brukt er fra buketten jeg fikk i helgen, og som jeg har vist i innlegget nedenfor)
Det blir nok stille på meg noen dager nå, men fredag må dere titte innom igjen, da venter som sagt et gavedryss....

tirsdag 27. oktober 2009

Min første Madonna har flyttet inn....


Det er takket være den svenske damen bak bloggen Irmas uthus.
Flaks igjen, var jeg den heldige vinneren av hennes sommerkonkurranse.

Både Irma og jeg er nok en smule frankofile. Hun er også heldig som har bodd der nede i en periode. Så en madonna her i huset, som i tillegg var så vakker, kunne ikke passet bedre inn her hun står foran den gamle Bibelen vår. Nå kom jeg virkelig i fransk stemning, kom du også?

Så igjen tusen, tusen takk, jeg er så glad og fornøyd! På fredag er det min tur til å gi bort gaver (det liker jeg), så følg med, følg med:o)
"Kjærligheten er en frukt som kan høstes til alle årstider og bestandig er innen alles rekkevidde".Mor Theresa

mandag 26. oktober 2009

Grünerløkka verdt et besøk!













Grünerløkka er en spennende bydel i Oslo, hvor det dukker opp stadig nye spesial forretninger, og cafè finner dere på hvert gatehjørne. Tok også turen innom Marita bruktbutikk, hvor vi kjenner de som står bak konseptet. Lunsjen tok vi hos Fru Hagen, som er en sjarmerende laidback cafè i hjertet av Grünerløkka, og de vakre rosene kommer fra butikken Purpur.

Med andre ord, hadde vi en koselig lørdag på gamle trakter:o)

søndag 25. oktober 2009

Bryllupsdag i dag.



Rart å tenke hvor fort tiden egentlig går. I dag er det 23 år siden jeg sa ja til min "Bono". Livet har ikke bare vært en dans på roser, men vi har i alle disse årene prioritert alene tid med hverandre. Noe som har styrket forholdet vårt. Det var litt vanskeligere å få til det da de 3 barna våre var små, men da skapte vi heller de små øyeblikkene når de var tilstede. Så i går var bare vi to en hel dag i Oslo, og gikk og mimret. For det var her vi traff hverandre og bodde i starten av forholdet.





Med meg hjem fikk jeg blandt annet denne vakre buketten pakket inn i vokset gråpapir, og før den ble satt i vasen, måtte den innom denne kurven igjen. Liker så godt disse fargene sammen.
Til slutt vil jeg dele en yndlingstekst fra en Indianersang med dere........

"Jeg legger min pust til din pust, så våre dager kan være lange på jorden, så vårt folks dager kan være lange, så vi kan være èn person, så vi kan fullføre våre veier sammen".

lørdag 24. oktober 2009

Se på disse vakre keramikk koppene!

Falt pladask for disse søte keramikk koppene fra kunstneren Lillan Svendsrud, som selges hos Zanz.
De kan bestilles med hvilken tekst/navn som måtte ønskes, og i tillegg kan de vaskes i oppvaskmaskinen....og det passer meg perfekt:o)
Nå skal jeg ta meg en kopp fransk brent kaffe med min kjære før vi setter oss i bilen og tar en dagstur til Oslo.

God helg folkens!

torsdag 22. oktober 2009

Siste avisinnlegg ang.bloggtreffet!



(Klikk på bildet hvis du vil lese mer)

Hei, jeg har vært bortreist et par dager, og da jeg kom hjem, lå det en mail til meg fra en kamerat som sendte meg dette avisinnlegget fra Romerike Blad.


Her har jeg også fått lånt meg et kamera, slik at jeg får vist dere noen av de flotte gavene jeg fikk. Så igjen jenter tusen takk for sist, håper vi treffes igjen!



Deilig med torsdag og snart helg, da skal "Bono"og jeg feire noe...forts.følger:o)

tirsdag 20. oktober 2009

Kontraster til det hvite.....











Selvom jeg liker gamle og nye møbler blandet i skjønn forening, liker jeg også disse hvite miljøene, men da med fargekontraster..som f.eks. den sorte lampe skjærmen fra TineK, og de rosa/lilla detaljene.
Bildene er lånt hos Car Møbel

Takker for alle tipsene jeg har fått ang.maling eller ikke av det gamle bakebordet mitt. Tror nok flertallet mente at jeg skulle beholde det som det er, og det gjør jeg nok også inntil videre:o)

mandag 19. oktober 2009

Du er dyrebar.........



"Du er dyrebar og høyt elsket"



(Et gammelt bilde jeg har fått av moren min)
God ukestart til deg som titter innom:o)

lørdag 17. oktober 2009

Pakke i posten fra Roma-Italia:o)



Det er utrolig hvor mange flotte"blogg/mail venner"man får ut ifra en blogg med felles interesse. Da jeg så navnet på denne bloggen Food and interiors i vinter, ble jeg ekstra nysgjerrig, og i tillegg at jenta bak denne vakre bloggen var svensk og bor i Roma (gjort det de siste 20 årene), ja da ble jeg enda mer nysgjerrig. For som dere vet, er jo det en drøm jeg også har, det å kunne kjøpe et lite krypinn i Frankrike etterhvert.


God som du er Monica, tenkte du på meg der du vandret gatelangs i din storby, og kjøpte disse to søte posene som er en krysning av Frankrike og Italia, fransk i stil og farge, men med italiensk tekst. Calze;betyr sokker. Så nå står de her i vinduskarmen inntil videre. Egentlig har jeg vel andre planer med de. Men kanskje jeg skal bruke de til det de egentlig er til...hadde kanskje gjort hverdagen enklere for oss alle her i huset. For det er og forblir er mysteriet, hvor forsvinner sokkene, og ofte da bare den ene? Er det bare her i huset det skjer????


Men tilbake til deg Monica, du er en kunstner til å ta vakre stemningsfulle bilder av både den flotte leiligheten du bor i, men også fra gatene og andre spennende steder i Roma. Så dette er dagens tips fra meg, stikk innom og besøk hennes blogg, jeg er sikker på at du vil like det du ser.
Så igjen tusen takk for tanken,gaven og lånet av disse vakre bildene, setter stor pris på deg!



Nå har jeg fått så mye gaver i det siste, så nå gleder jeg meg til å ha et gavedryss her hos meg snart. .Telleren har akkurat passert 150 000 , og nå nærmer det seg også 1-års dagen til bloggen min. Så nå er jeg på vei til jobb, og der skal jeg se om jeg finner noen go`saker til premier....så følg med, følg med:o)

torsdag 15. oktober 2009

Hva synes dere???

Dette gamle bakebordet har jeg utsatt med å male. Bordplaten er lagd av gammelt resirkulert tre som jeg garanert ikke vil male. Men beina kunne kanskje vært fine med litt hvitmaling,eller hva synes dere??


Her ser dere også at kuteppet har kommet på plass.Deilig å ta frem gulvteppene igjen, blir liksom så mye lunere. Liker høsten så godt jeg!

onsdag 14. oktober 2009

Skriften på veggen!



Det er nok flere enn meg der ute, som synes tekst på veggen er vakkert. Det skaper en helt spesiell og unik atmosfære. Det være seg bruk av bokstaver, ord eller en tekst. Øverst her ser dere et ord fra en tv-stue.



Her har vi en vakker tekst på soverommet....



Dette hadde vært noe og hatt på kjøkkenet, enten på veggen eller på kjøkkenskapet.


Derfor var gleden ekstra stor da jeg kom over denne ny startede nettbutikken, som selger akkurat dette...og heter SKRIFTEN PÅ VEGGEN

Med et klikk på navnet over her, kan du gå inn og ta en nærmere titt:o)



tirsdag 13. oktober 2009

Norges 100 største blogger!


Takk til dere som tipset meg om at jeg ligger på listen blandt Norges 100 største blogger. Egentlig er jeg ikke så opptatt av dette, men hvis min lidenskap som er interør, kan være til glede og inspirasjon til deg som titter innom...da har jeg formidlet det jeg ønsker med denne interiør-livsstil bloggen.
Så tusen takk til alle dere trofaste og nye lesere, som gjør at jeg er blandt landet mest leste blogger!

mandag 12. oktober 2009

Happy birthday.......................



(Bildet lånt fra Etzy.com)

I dag er det 17 år siden jeg fødte mitt andre barn, og siden jeg hadde en gutt på 2 år, var det jo ekstra stas å få ei jente denne gangen(og enda ei jente kom 4 år etterpå:o)

Derfor vil jeg benytte anledningen til å gratulere deg så masse med dagen, min vakre designerspire N.

"Hvis døtre var blomster, ville jeg ha plukket akkurat deg"!Stolt av deg!





Planene er at vi jentene her i huset, skal ut å spise i Oslo i kveld, kanskje vi drar innom og besøker storebror også. "Bono"er bortreist denne uka og til dere som trodde han var en hund, fikk vel kanskje seg en overraskelse da han dukket opp på bloggtreffet..hi-hi. Skal foresten hilse så mye fra han og si at dere var en hæææærlig gjeng å synge for,og takker for alle hyggelige tilbakemeldinger.




Sånn ordentlig feiring blir det til helgen, inkl.jobbehelg. Så da gjelder det å gå uken i møte med
senkede skuldre og smil om munnen.


God ukestart:o)

lørdag 10. oktober 2009

MERCI BEAUCOUP!!!!!!


(Photo by Jules Vernacular)
For en flott kveld jenter, tusen, tusen takk for at akkurat du kom og gjorde denne kvelden så vellykket. Takker også for alle gode ord og gaver dere hadde med til meg. Ikke vanskelig å lage et slikt arrangement til en så takknemlig gjeng som dere:o)




Kvelden startet som sagt hos Garcon, som serverte nydelig tapas og påsmurte foccacia. Stemningen var på topp hos jentene bak disse bloggnavnskiltene (noen lapper mangler ser jeg).



Så var det et lite sang innslag fra min kjære "Bono"m/en av norges beste gitarister:o) Han fikk også oppgaven å trekke vinnerloddet som gikk til Gro bak bloggen TheCremeHouse



Etter et par timer med livlig prat,gikk vi marsjerende videre til Zanz, og her ble vi tatt godt imot av to super koselige jenter. De kan det med å gjøre det stemningfullt, her var det levende lys i hver krok, og som dere ser....flere forfriskninger var det også. Her ser dere også min vakre venninne Missfryd som hadde med seg noen flotte øreringer hun hadde lagd til meg.



Tror det ble litt shopping på de fleste av oss, ikke minst for søte Anine bak bloggen VillavonKrogh som dere kan skimte i det lekre antrekket der:o)


(Dette bildet er lånt fra Kjeruben,takk for hyggelig rapportinnlegg)

Eneste jeg er lei meg for, er at jeg klarte å miste kameraet mitt i gulvet...og vips står jeg nå uten mulighet til å ta bilder av de flotte gavene jeg fikk, og ikke minst bilder til de neste blogginnleggene. Enda godt jeg har noen bilder liggende på lur, for nå spørs det om jeg har råd til et nytt kamera med det første.
Da vil jeg til slutt ønske dere alle en fortsatt fin helg, og dere skal ikke se bortifra at det blir flere som vil arrangere bloggtreff utover vinteren. Hvem tar utfordringen?