søndag 7. februar 2016

Utleie i Les Issambres, og litt mimring!

Bonjour! Sitter dere også og drømmer dere bort til varmere strøk? Etter noen hektiske uker på jobb, er det deilig å bare ta et dypdykk i "bassenget". Vel, det var ikke akkurat det jeg tenkte på, men et dypdykk i bildene fra tiden vi leide hus i Sør-Frankrike.
En vakker utsikt fra en deilig plass i skyggen under oliventreet.

Det hele startet med en tanke som ble til en drøm, og drømmen ble til en virkelighet! (sitat min kjære; KP) 

Jeg har ikke tall på hvor mange ettermiddager vi trakk oss tilbake i skyggen og spilte petanque her ute i hagen vår. 
Noen ganger med bakgrunnsmusikk fra min musiker mann, selvom han også ble en racer på petanque-banen. Men det skal sies, for musikere og kunstnere generelt må dette være selve "livet" å kunne bo slik. Snakk om å bli inspirert....jeg for min del ser ikke på meg selv som kunstner, men fant inspirasjon i hver krok jeg utforsket i dette vakre område av Frankrike.
Maleriet som er malt på linlerret kjøpte jeg på julemarkedet til Château de Berne i Provence. Det kan du lese om bl.a HER!
På denne private eiendommen ligger det to villaer som henger sammen. Begge villaene har 3 soverom med dobbeltsenger, totalt 6 sengeplasser. Villa Pinède som vi bodde i, har separat stue/spisestue, kjøkken og wc i 2etg. Nabohuset Villa Palmier har åpen stue/spisestue med separat kjøkken og wc. De 3 soverommene med flere bad/wc ligger i 1 etg. med utgang direkte ut til deilige usjenerte uteplasser. Vil også få med at stilen nå går mer i provencalske farger enn det bildene fra da vi bodde her viser.
Kjøkkenet er velutstyrt, så her kokkelerte vi ofte. Tenk på alle de gode råvarene vi får kjøpt på matmarkedene rundt omkring, og til en mye rimeligere penge enn hjemme i Norge.
Må smile for meg selv når jeg sitter og ser på disse bildene, her ser jeg flere av tingene våre bl.a kuskinnet som vi ikke fikk plass til i bilen hjem. Men gøy å kunne gi bort noe også, så kuskinnet blir godt tatt vare på.
Frodigheten, fargene, det azur fargede havet, roen, utsikten....åååå som jeg lengter tilbake. Her tok jeg bilde fra terrassen vår ned til uteplassen utenfor soverommene våre. Her er det også sittegruppe, hvis man ikke vil benytte seg av det store bassengområdet som kun deles med nabohuset.
C`est la vie....La vie est belle....osv. Ja dette har dere mulighet til å oppleve også. Enten leie en villa med familien, vennegjengen eller ta med vennepar/storfamilien å leie begge villaene (totalt 12 sengeplasser). Da bor dere på en flott privat inngjerdet eiendom i et meget populært område langs rivieraen.
Ned til nærbutikken Spar og dette skiltet som står på stranden tar det ca 5 min å gå.
I tillegg til forskjellige vannsportaktiviteter, kan alle aldre få dekket sine behov. Ønsker man å "lufte" seg litt, kan man ta en  båttur over til St.Tropez. Fergen går like ved denne stranden.
Dagen starter ofte med et besøk innom den lokale baker`n. Den ligger på vei inn til sentrum av Les Issambres (tar ca. 10 min å gå hit inn til sentrum).
Hver mandag formiddag holdes det marked på torvet i Les Issambres. Ellers er det flere gode restauranter, butikker, slakter og apotek i sentrum.
Hver fredag holdes det bruktmarked ved bystranda, som også er en flott sandstrand å besøke. Iflg.flere av mine kunder gjennom årene, har de funnet seg sine favoritt restauranter på denne bystranden. Med kun 7-8 km avstand inn til Ste.Maxime, og noen minutters biltur unna andre vakre perler å besøke vil jeg si med hånden på hjertet at Les Issambres er et perfekt utgangspunkt å bo. Er dette noe som stemmer med dine drømmer om å tilbringe årets ferie?

Jeg avslutter med et bilde som for meg er et symbol på nettopp; DET GODE LIV I FRANKRIKE! For mer info er det hyggelig hvis du sender meg en mail; maylissmaliva@yahoo.no BIENVENUE!

2 kommentarer:

HD Wallpapers sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
HD Wallpapers sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.