onsdag 30. september 2009

Bloggtreffet;ingen plasser igjen!



Hei alle sammen!
Etter en overveldenede respons på bloggtreffet mitt,er det nå ingen plasser igjen,dagen før påmeld.fristen går ut.Det er bortimot 60 som har meldt seg på....så det må vel være rekord her i interiør-bloggverdenen:o)




(Bildene har jeg tatt hos ZANZ,så nå kan dere glede dere jenter)

Velkommen skal dere være,da sees vi kl 19,den 9.okt...juhuuuuuuu!

tirsdag 29. september 2009

Mine loppisfunn i emalje.

Har dessverre ikke fått tid til noen loppisbesøk etter sommerferien.Men fikk lyst til å vise dere settet med 3 søte trakter i emalje,som jeg kjøpte av min svenske bloggvenn Viola som driver en nettbutikk med mange gamle skatter.

Traktene passet perfekt til både dl.koppen og vekten min som også er i emalje. Her får dere også se et glimt av et gammelt bakebord som jeg fikk før sommerferien...Flere bilder av det kommer etterhvert..

Nå skal jeg ta meg noen skiver med granateple,før jeg suser avgårde til jobb. Ikke er frukten bare dekorativ,men den skal vist også være rik på antioksidanter,og det er jo bra:o)
Ps!Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og mail jeg fikk etter gårdsdagens innlegg. Dere er så snille og gode alle sammen!

mandag 28. september 2009

Maliva ut av skapet!


Sitter her med morgenkaffen før jobb,og leser om meg selv....uff..så skummelt.Nå er jeg ikke lenger en anonym blogger.Men har egentlig tenkt igjennom dette lenge,ettersom flere aviser og blader har tatt kontakt med meg.


(Trykk på bildene så kan dere lese teksten bedre)
For meg er interiør en lidenskap,og hensikten med denne interiørbloggen er utelukkende for å inspirere og glede andre.Så til dere mine trofaste bloggere,her er jeg:o),og til dere nye som titter innom....Ønsker jeg dere alle hjertelig velkommen til å følge meg utover høsten.

søndag 27. september 2009

Se min vakre vertinnegave:o)

Festen i går ble vellykket.Det var KA(kreativ aften)jentene som var på besøk.Tok bilder av maten,men tror jeg hadde nok med mine retter jeg.....for bildene ble ikke fine.
De fikk ihvertfall servert Kylling Africano m/villris og Pannacotta m/bringerbær saus pyntet med friske bringebær og melisdryss på toppen.
En ny koselig jente har også begynt i klubben,og det var av henne jeg fikk denne vakre buketten .....Smelt sier nå jeg,helt i mine farger og smak.Det viste hun også,etter å ha vært en trofast leser av min blogg en stund.Så det er jo gøy:o)Tusen,tusen takk A-K gleder meg til å bli bedre kjent med deg.

4-stjerners middag ja,vel det ble ikke noe poeng på meg,men når de skrev ned den ene oppskriften etter den andre,tyder vel det på at det smakte...hi-hi.


Er det forresten flere av dere som følger på tv-serien 4-Stjernes middag?
Faktisk en av mine høydepunkter på tv i ukedagene....Gøy å se hvordan kjendisene har det i hjemmene sine,og ikke minst hvordan de tar utfordringen å lage en god middag m/tilbehør..Kan anbefales hvis dere har gått glipp av den serien:o)

lørdag 26. september 2009

4-Stjerners middag hos meg i kveld:o)

Mens sola steker utenfor kjøkkenvinduet,forbereder jeg kveldens besøk.Bordet er dekket,og heldigvis hadde jeg roser igjen fra "Besøket"mitt på torsdag,som har fått plass i hver sin lyslykt.

Interiør er min lidenskap,men jeg elsker også å lage istand til fest.

Må nok innrømme at jeg er avhengi av musikk,mens jeg holder på,og nå er det go`låter på Radio Norge som høres fra min radio:o)

Forts.følger..................

fredag 25. september 2009

VIKTIG INFO!Ang.bloggtreffet i Lillestrøm 9.okt.

Hei!

Tusen takk til alle dere som har meldt dere på.Jeg er overveldet over responsen jeg har fått fra dere, både her i landet og fra Sverige.I ut gangspunktet trodde jeg det ville komme mellom 15-20,men slik som det ser ut nå,noen dager før påmeldings fristen går ut,er det over 50 som har meldt seg på.Så dette blir spennende og ikke minst gøy:o)

De fleste av dere har nok hørt navnet "Bono"ofte nevnt i mine innlegg....det er selvfølgelig ikke han i U2,men mannen min som også er "artist". Snill som har er stiller han opp med et par låter,den ene låten blir "With or without you",og den andre blir en av hans egne.

Garcon stiller som sagt også opp for oss.Men de skulle gjerne hatt en viss oversikt over hva dere tenker å spise;TAPAS eller PÅSMURTE FOCCACCIA til ca.kr 150-170kr?

Fint hvis du legger igjen en kommentar under dette innlegget på hva som kan friste.

Ellers har jeg vært inne og tatt en snik titt hos Zanz som åpner dørene kun for oss,og med god drikke,noe attåt,og "20%" på alle varene,blir det en fin avslutning på kvelden,eller som jeg tror,blir det nok noen av oss som ønsker å forlenge kvelden et eller annet sted i området:o)

Ettersom døgnet ikke har flere enn 24 timer,og jeg ser at jeg ikke rekker å lage navnskilt til alle...Hadde jeg satt pris på om dere alle kunne lage hvert deres.Dvs.navnet på bloggen...slik at det blir lettere for oss alle å kjenne igjen den enkelte.

Ps!gjør det helt enkelt med en klistrelapp eller litt mer kreativt.Feel free!

Til slutt ønsker jeg dere alle hjertelig velkommen,og god høstferie til dere som titter innom:o)

torsdag 24. september 2009

Sommerfugler.....


(Bilde er lånt fra Google.com)
God morgen! I dag har Maliva ikke bare en sommerfugl tatovering på skulderen,men nå har de også flyttet inn i min mage....Er så spent på besøket mitt i dag....forts.følger

onsdag 23. september 2009

Amerikansk eplepai.

Da skal dere få oppskriften på en veldig god eplepai/dessert.Denne kaken vokste jeg opp med,og var vel den kaken min mann fikk servert første gang han var og hilste på sin kommende svigermor....(obs..tiden går,om en mnd.har vi vært gift i 23,det skal feires).
Da er det bare å plukke/kjøpe gode syrlige epler,for det har jeg lært av min mor...jo surere/syrlige eplene er,jo bedre blir de i kakene.

Oppskriften fikk hun fra venner i Amerika,så da deler jeg den med dere også:o)
7-8 epler som skrelles og skjæres opp i passe båter...Legges så i smurt form som her på bildet.
10 ss.hv.mel,12 ss.sukker,2-3 ss.havregryn,1 ts.kanel og 125 gr.smør.Dette skal smuldres og legges over eplene.Stekes midt i ovnen på 190gr. i ca.40min...
Serveres rykende varm m/god is til.
Kan anbefales sier de her:o)

tirsdag 22. september 2009

Se min nye lampeskjerm:o)

Etter en koselig tur til Strømstad i går,kom jeg hjem uten noe loppisfunn....Men derimot denne lampeskjermen.
Som dere vet er jeg jo så glad i tekst-bokstaver i interiøret.Denne her skal få plass i loftstuen.Nå skal det jo sies at vi ikke har begynt å pusse opp der oppe enda,men inni hue mitt vet jeg akkurat hvordan det skal bli.
Så det er også typisk meg....kjøper inn detaljene før vi i det hele tatt har svingt oss med malingskosten...ja,ja.I dag skal jeg forberede div.her hjemme....får spennende besøk på torsd.kjenner jeg allerede har sommerfugler i magen..Forts.følger...juhuuuuu

søndag 20. september 2009

Høst er eple tid...

Typisk tegn på høsten her hjemme,er innkjøp av norske epler...Har dessverre ikke egen eplehage,så det blir epler fra nærbutikken...

Epler er supert til mellom-måltid...men også godt til paier,eplekaker,muffins o.l.

Når vi venter besøk i denne årstiden,hinter ofte gjestene at de ønsker seg min amerikanske eplepai.Den er super enkel.Så jeg legger ut en oppskrift på den seinere...

I mens får dere la dere friste av disse vakre bildene av kandiserte eplene...hm!Jeg kommer tilbake med innlegg etter min "harrytur"til Sverige i morgen.

lørdag 19. september 2009

Plassmangel???

Hvorfor ikke henge opp stolene på denne måten,hi-hi.Så blir det også lettere å komme til når man skal vaske gulvet:o) Nå skal jeg på jobb,kanskje vi sees?

fredag 18. september 2009

"Gjennomkjøring forbudt"

"Gjennomkjøring forbudt"
På porten til mitt hjerte skrev jeg:"Gjennomkjøring forbudt"
Men kjærligheten kom leende forbi og ropte:
"Jeg kommer inn overalt!"
Herbert Shipman

God helg alle sammen!
Klem fra Maliva

torsdag 17. september 2009

Se hva jeg fikk med hjem fra gårdsdagens sykkeltur.....

Igjen har jeg vært så heldig å vinne i en konkurranse,og denne gangen kom pakken fra Sverige.Veggteksten kunne ikke passet meg bedre.Har planer om å male både tak,gulv og vegger i loftstuen hvitt...overrasket?

Men TTT-ting tar tid her også.DA det blir ferdig skal ihvertfall denne teksten opp på veggen og flere svarte detaljer skal frem.Ble nok inspirert av Anette da vi var og besøkte deres vakre hjem i Østerlen i sommer....

Så til slutt må jeg jo ikke glemme å takke deg Anne for den flotte premien,også hadde du pakket den så fint inn i prikkete papir og hjerte i zink:o) Viste du at jeg liker zink kanskje?hi-hi.

onsdag 16. september 2009

Neeeei mamma...............

......du kan ikke sykle rundt med den blomsten oppi kurven.Neida,vær ikke redd.Måtte bare pynte den litt før jeg tok bilde vøttu:o)skjøøøøøøønner???typisk mor i huset.

Jeg har ønsket meg en slik sykkel i flere år,og nå står den altså her..Tusen takk til moren min som ga meg den i gave.I dag skal jeg ta meg en laaaang tur i dette fantastiske været.Må nok innom posten med flere mosehjerter jeg skal sende også.Tusen takk for responsen,amatør som jeg er,er det alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger...

tirsdag 15. september 2009

Tips til en kreativ bok i fransk landstil.

Det er sikkert flere av dere som husker jeg la ut denne boken for salg her på bloggen...

Tror det var over 30 som meldte sin interesse,og det skjønner jeg godt.Men dessverre hadde jeg bare en bok til overs,og den ble solgt til den første som meldte seg.Boken er full med tips og oppskrifter til oss som liker den landlige stilen..

Men nå har du ny anledning til å kjøpe boken,den er å finne på amazon.com

Har lyst til å prøve meg på noe små ting.........hvis ikke KA(kreativ aften)-venninnene mine kommer med mer spennende prosjekter da.Er litt lei av hekling og strikking etter 3 tepper med mormor-ruter det siste året.

Likte disse skoddene også jeg da.....Boken har også flere vakre interiørsider.

Det var nattens tips fra meg.
Neste uke kommer litt nærmere info ang.bloggtreffet,så husk og sjekk at ditt navn er registrert under påmeldings-innlegget,hvis du kommer:o)

søndag 13. september 2009

J`aime les vieilles chaises!

Mens min datter på 13 år øver på spanske gloser,øver jeg på franske...men det går trått.Tiden strekker liksom ikke til.Flere som kjenner seg igjen?
Men jeg skal oversette overskriften for dere;Jeg elsker gamle stoler:o)
Det gjør jeg virkelig,og tenk hver og en stol har sin historie.....
Proffite de la vie-nyt livet,kjære venner:o)

fredag 11. september 2009

Mine mosehjerter er nå lagt ut for salg!

Etter fjorårets salgsuksess,er jeg nå i full gang med å lage opp nye mosehjerter av hønsenetting.
Disse lager jeg i str.35 cm X 30cm,passer perfekt både ute og inne.
Koster 250,-+porto....
Ved bestilling send meg en mail til may-liss@maliva.no
Ps!Mosen holder seg fint et års tid,men da kan man bare åpne øverst på hjertet å fylle på ny fersk mose hvis man ønsker det:o)

torsdag 10. september 2009

En titt inn i min verden på jobb!

Da er arbeidsdagen over,og her kommer det noen bilder jeg har tatt fra arbeidsplassen min
Home & Cottage.Skjønner dere at jeg er i mitt rette element?Se bare på de kule stolene her,som om jeg skulle ha designet de selv.....

.....og for ikke å snakke om Durance produktene.Jeg som er hekta på de,lar meg selvfølgelig friste her jeg står i kassen og ser rett på disse hyllene.....

Er ikke gulvet kult?Det var det første jeg la merke til da jeg besøkte butikken for første gang...og med et areal på 2000Kvadr.m...blir det litt av en trening å løpe frem og tilbake iløpet av dagen.Har fått meg en skritt-teller av venninnen min,som jeg tenkte å bruke.Men så var det dette med bruksanv.igjen da.Blir mitt prosjekt for helgen:o)

Lekre puter....Skal komme tilbake i et senere innlegg hvilke merker vi fører...Masse spennende og kjente merker.

Nå tar jeg helgen,kanskje jeg skulle slenge meg ned på denne lekre sofaen her,det hadde vært noe det.
God helg til dere alle!Klem fra Maliva