Etter 1 times biltur gjennom et vakkert landskap med vingårder og olivenlunder, har vi kommet nord i provinsen Malaga. Her ble vi ønsket velkommen av eieren Susana Garcia Segura. |
Eiendommen var et vakkert syn i seg selv. Røttene til Villa Capuchina går helt tilbake til den romerske perioden, og noen skatter er fortsatt bevart fra den tiden. |
Da har dere blitt litt bedre kjent med historien bak denne vingården. Inne ventet lunsjen på oss, så her sitter vi samlet blant familiens jakt-trofeer på rekke og rad. |
Jeg bare nyter hvert øyeblikk, og følger spent med servitøren som kommer inn med den ene retten etter den andre. Dette var min "starter", og smakte fortreffelig. |
Etterfulgt av innbakt fisk og chips. Retten til høyre får jeg kalle potetkake. Sammensetningen av appelsin, poteter, tunfisk, urter, tomat og egg var helt fantastisk. |
Hovedretten smeltet bokstavelig talt i munnen. Det var geitekilling som var så mørt, dandert på en saus av olje med timian og rosmarin. På toppen av det hele med friterte potetstrimler. Yum! |
Til hovedretten ble deres rødvin servert. Perfekt! |
Så kom desserten inn, og ja hva husker jeg av denne mon tro? Her var det nemlig mange nye smaker for min del, og jeg falt nok for den brune mandelkaken til venstre. Kreativt pyntet var det også. |
Etter måltiden takket vi servitøren for oppvartingen som vi seint vil glemme. |
En stor takk til Susana (foran til venstre) for din gjestfrihet. Dette besøket vil jeg skrive ned i min "minnebok". Kan dette friste mine lesere, er det bare å sende en mail til de. Link finner dere her; bodegalacapuchina.es |
Presseturen er i samarbeid med Spanias Turistkontor, Malagaturismo.com og Visitacostadelsol.com |
Vilken fin resa, så kul och åka iväg ett gäng tjejer och äta och dricka gott. Och så allt som ni får se och uppleva, wow!
SvarSlettha det gott
Kramar/AM
Herlig, herlig !!
SvarSlettBare å nyte dette her, Martha i farta...hihihihi
Waow vad gott det ser ut!!! Vi var inte så imponerade av maten på spanska restauranger, men det var nog för att vi mest hamnade på ganska enkla ställen. Tyckte att de billiga 3-rätters menyerna som de ofta serverar var ganska trista. Men maten du visar ser fantastisk ut!
SvarSlett