I gamlebyen er stedet jeg liker meg best. Her er det markeder på flere steder av byen hver ukedag. Men på tirs-, torsd- og lørdager er det travlere enn noen gang. Da er det også bruktmarked på Place Verdun, og første søndagen i måneden er det bokmarked på Place Marie. Det et bare noe helt spesielt å gå her på matmarkedet sammen med lokalbefolkningen. Her bugner det over av de beste råvarer fra det provencalske og de lokale. Kjøtt, fisk, oliven, ost, krydder, honning (anbefaler å kjøpe deres lavendelhonning), kaker, frukt og grønnsaker. Her kan man også kjøpe med seg nygrillet kylling, bouillabaisse/fiskesuppe, eller som jeg ofte gjør en stor boks med paella. |
Hei! Angående restauranter i Nice, så har jeg en absolutt favoritt. Den heter L'Authentic http://www.lauthentic.com/restaurant-rue-biscarra-nice/ Gå Jean Medecin oppover og ta til høyre etter Nice Etoile. Da ligger den sist i en liten rekke med restauranter. Den er litt rimeligere enn La Maison de Marie, og maten er virkelig god. Hjemmelaget og ganske stort utvalg. Store desserter! Jeg har vært der veldig mange ganger. Vi har ofte endt opp med å gå dit kveld etter kveld. Jeg har hatt med meg mange fornøyde gjester dit. Anbefaler inneserveringen. Hilsen Elsa
SvarSlettHei Elsa. Så hyggelig å høre fra deg, og kommer med et så bra tips. Fransk/italiensk kjøkken høres fantastisk ut. Da vet vi hvor skal spise neste gang.....tror også mine lesere er takknemlig for tipset ditt. Fortsatt god helg. Klem fra meg
SvarSlettSer da nydelig ut dette her :)
SvarSlettGleder meg til sommeren, jeg....