Men det skulle fort vise seg at vi hadde bare spist forretten. Hovedretten bestod av div. kjøttretter i forskjellige marinader og salater. Tro det eller ei, nå kan jeg også krysse av for at jeg har spist kamelkjøtt. Smaken? Vel, helt ok takket være krydderet som bl.a bestod av mye spisskummen/safran. For meg som elsker mat, var det en nytelse å bare sitte sammen med den flotte "gjengen" å bli servert den ene spennende retten etter den andre. Glassene ble heller aldri tomme av nydelig fransk rødvin. Det lange måltidet avsluttet med dessert som bestod av Crème Brûlèe, Pavlova og Sjokoladefondant. "SMELT"! |
Wow...for en utrolig opplevelse både innen mat og ikke minst kultur, land og mennesker:)
SvarSlettMå jo ha vært en kjempe opplevelse å få vært med på denne reisen:)
Kos deg de siste dagene:)
Klem Merete
Vilket otroligt mysigt ställe! Där skulle jag gärna bo och ta ett kvällsdopp i bassängen. Ha en fin helg, kram Katta
SvarSlett