Og til mannen min store begeistring fikk han også prøvd seg på flygelet. Klart det ble xtra stemning da han satte i gang, og det blir ikke siste gang han sitter her for å si det sånn...smil! |
Forretten bestod av hjembakt butterdeigsnurrer med tomat og ost. |
Hovedretten er typisk for denne årstiden, Blanquette de veau. (Kalvegryte) |
Etterfulgt av chevrèsalat. Desserten bestod av marinerte pærer med varm sjokoladesaus og vaniljeis til. Wow så mette vi ble, men så skal det sies at lunsjen tok bort imot 4 timer også da;o) |
Elsker bildet over peisen!! Tres bon!! Skal på bursdagsfeiring til KW i hele helga!! Gratulerer med fredagen du også! Klem
SvarSlettMmmmm... hørtes kjempe godt ut:)
SvarSlettSå koselig å ha en sånn Julelunsj:)
Bildet var kjempe fint:)
Ha en herlig kveld
Klem Merete
Skjønner godt dere blei mett av denne fine og deilige lunsjen.
SvarSlettFine bilder.
Ha en fortsatt fin førjuls kos,
hilsen Lisbeth :O)
Både interiør og mat så nydelig ut!
SvarSlettHa en fin adventstid videre.
Mvh
Janna