Ettersom det er flere av dere som liker at jeg varierer innleggene mine med interiør, reiser og matoppskrifter, skal jeg nå dele en smakfull oppskrift med dere igjen.
Denne kremet salaten her er både enkel å lage, og passer perfekt til bl.a klubbmat. Eller som jeg gjorde i går, serverte den som kvelds/nattmat til våre gjester.
1 boks lettrømme og 1 pakke ekte majones som tilsettes med 3 ss sylteagurklake, salt og pepper.
1 hel kinesisk hvitløk
7 skiver sylteagurk
300 gr. hermetiske maiskorn
1 lang søt paprika
14 sukkererter
6 vårløk
200 gr. kokt skinke/bogskinke
300 gr. pasta skruer
1 pk skogsbacon
Kok opp pastaen, skyll den i kaldt vann og tørk godt med kjøkkenpapir. Stek bacon. Skrell og finhakk hvitløken. Skjær resten av grønnsakene i passe små biter. Dette og dressingen, helles over i en bolle sammen med pastaen. Blandes! Bacon og basilikum på toppen.
Serveres med foccacia til. Oppskriften på mitt foccaciabrød, finner du her! Dette er en smak av vår og sommer......så mens vi venter, hvorfor ikke unne seg noe godt som dette;o)
God helg;o)