Ingen tvil om at
muffins former i alle varianter,er i skuddet.Disse jeg har her kommer
fra RICE,som jeg fikk av damen bak bloggen
ludvigsdal .
Som regel baker man jo søt deig som
fylles i disse formene.Men jeg fikk lyst til å prøve meg på en sunnere variant.
5dl.spelt mel,2 1/2 ts.bakepulver,1/2 ts.salt,3 egg,10 hakka grønne oliven,8 hakka soltørka tomater,1/2dl.rapsolje,2 dl.naturell yoghurt,100 gr.fetaost,hakka frisk basilikum og et par fedd hvitløk.
Røres lett sammen,fyll så formene halvfulle,med en oliven på toppen.Stekes midt i ovnen på 225gr.i ca. 10-12min.
Kan serveres til en god salat,eller som tilbehør til en større rett.Men også super å sende med i matpakken,så det gjør jeg i dag.Som dere ser har det dukket opp litt lilla
detaljer her på kjøkkenbenken også,men det kommer ikke lenger:o)
Nå nærmere det seg helgen igjen,frisørtime idag,spennende møte i morgen,og konfirmasjon til helgen.Sønnen til våre venner skal feires,og jeg har blitt bedt om å hjelpe til med bord dekorasjonen...Det blir gøy:o)