fredag 3. februar 2012

"Villa Helena" i vakre Italia!Her er "paradiset" til Helen som jeg skrev om i forrige innlegg. Da de var på visning her påsken for 7 år siden, var det kun et halvferdig nybygg, og et skall av et hus med tak på. Flinke som mannen hennes og hun er, har de fått fullført og ferdigstilt, og nå blitt en ekslusiv, solfylt og usjenert eiendom, med alt lagt til rette også for utleie.I hagen er det flere hyggelige sitte-/spiseplasser. Den 11 mål store eiendommen ligger vakkert til på en egen åsrygg med panorama utsyn til Toscana og Lazios åser. Solnedgangen har man over Bolsenasjøe
n.Lekkert svømmebasseng på 12x6 meter (ikke klor), opparbeidet hage på 3 mål, flere hyggelige sittegrupper, stor kjøkkenhage med masse jordbær, krydderplanter m.m., resterende 8 mål er naturtomt/skog.Hoved hus er på 300 kvm brutto, inklusive terrasser og flere balkonger.
Det er 4 soverom = soveplass til 9 personer.
(2 baby senger kan settes opp på forespørsel).Huset har både stue/kjøkken i 1.etg. og 2.etg. Legg merke til den fantastiske utsikten. Air-cond. i begge etasjer, alt forbruk inngår i leiebeløpet.Stor hall med norsk etasjepeis ønsker gjestene velkommen.
Koselig peis................delikate soverom.
.......og flere lekre bad. Jeg falt pladask for dette badekaret. Tenk dere en god start på dagen her.........for så å ta med seg en bok ut i denne go`stolen. Ja det hadde vært noe det;o)Så kan lunsjen tas her ute ved grillen/peisen..........å dekke et steinbord til 14 personer. Ja her kan man virkelig drømme seg bort, og kanskje akkurat du med din familie og venner lar dere friste til et opphold her.Men hvor i Italia ligger Villa Helena?
Villa Helena ligger fredelig til, rett utenfor byen, Montefiascone, 7 minutters kjøring, her finner du blant annet flere restauranter, butikker, bank, slakter, bakeri m.m. Dette er i provinsen Lazio område, grenser til Toscana, ligger 10 mil nord for Roma, dvs ca. 1,5 times kjøring i vanlig trafikk.

Samt ca. 15 minutter fra Lago de Bolsena, som har strand, fin strandpromenade, gamleby og mye, mye mer. Samt flere bedårende småbyer i umiddelbar nærhet.

For mer info; VILLA HELENA

Ps! Jeg må også anbefale den mer private bloggen til Helen; HELEN-ITALIALIV, som i utgangspunktet var kun beregnet for familie og venner. Men som jeg sa til henne, vet jeg også at mange av mine lesere vil ha gleden av å følge den.

Cioa;o)

6 kommentarer:

Unknown sa...

Kjære vene! Det var utrolig vakkert!

Blir nesten satt ut:)

Ha en flott dag:)

Klem Linda

sylvia sa...

hei.
åå så koselig innlegg om Helen,
er en blogg venninne det,
hun er så koselig, for en plass hun har,veldig moro å se å lese dette,
ha en strålenden vakker helg,
klem fra sylvia

Anne på landet sa...

Oj,oj,oj... jeg kunne tatt ferien min der på flekken!
SÅ kjekt å se.

TAKK for titten.
klem fra Anne på landet.

Siren sa...

Wow! Det var en flott eiendom, heldige de er som har en slik perle.

Anette Willemine sa...

Ja, det er intet mindre enn vakker! Skal gjerne ta en ferie her!! Har vist det til Mr. Sunhome, og han synes det samme. Italia er jo bare herlig å feriere i. :)

Håper du har gode dager, mine venn! Har du tid til en kaffe en dag?

Klem,
Anette Willemine

Anonym sa...

så fantastisk, og for en drøm... Kunne godt tatt en ferie der..:)

Klem Camilla