søndag 19. februar 2017

Hotell, spa og velvære i Tartu/Estland!

Go`kveld! Da avslutter jeg mitt siste reisebrev fra Estland i suite`n på det lekre hotellet;  V Spa-Hotel.

Midt i hjertet av Tartu, er det bygd opp et helt nytt og moderne kvartal med shoppingsenter som selger kjente merkevarer, spisesteder og V Spa- og konferansehotell som åpnet dørene 1.desember 2016. Med sine 79 rom, kan man velge mellom superior-og deluxe-room, romslige studioer eller luksuriøse suiter.
Flere lekre taklamper møtte oss i resepsjonen, og de taler sitt om at her legger de vekt på design og moderne interiør.

Det jeg likte best ved dette hotellet, er at man kan gå fra suiten i badekåpen og rett inn i en Spa-verden av de sjeldne.
V Spa skulle vise seg å være et opplevelsesparadis med fokus på bad, spa og velvære.

Etter en svømmetur i "motstrøm"/"medstrøm" eller en dukkert i "utebassenget", kan du slappe av i en "stein/marmor" seng som har innlagt varme. Blir du liggende en stund vil jeg nok tro du står opp med en hel tørr badedrakt/shorts;o) Men så lenge lå ikke jeg....for her var det mye å oppleve.
Skulle tørsten melde seg, var det også et godt utvalg å velge mellom av drikke i baren. For mer info om V Spa-og hotell, kan du trykke HER!

I tillegg til forskjellige typer massasje og fotbehandling, var det ekstra gøy å teste ut et fotbad i "akvarium". Her snakker vi sultne småfisk som forsynte seg av mine gamle hudceller, og som for meg føltes rett og slett ut som elektrisk støt. Behagelig eller ikke, vel jeg gjør det gjerne igjen;o)
Mitt favoritt hotell i Tartu er og forblir Hotel Lydia, som åpnet dørene i fjor sommer. 
Jeg falt pladask for rommet mitt, og den åpne løsningen til badet bak meg her jeg står.

Og ikke minst utsikten fra rommet og hotellet med sin moderne arkitektur er omgitt av det historiske miljøet i gamlebyen.
Restaurant Holm serverte meget god frokost, men middagen på kvelden var en stor skuffelse. Maten smakte når den omsider kom etter lang ventetid, så la oss håpe dette kun var startsproblemer.
Også her på hotellet kan man slappe av i en mindre Spa-salong, og benytte seg av flere typer badstuer, lite basseng eller på deres velutstyrte treningssenter.
Jeg sitter i Spa-salongen med et smil om munnen og tenker på alle de gode opplevelsene jeg har vært med på nok engang. Estland overrasket meg virkelig, og kan varmt anbefales. Jeg kommer gjerne tilbake ved en seinere anledning, da med min kjære eller sammen med vennepar, eller venninner.
Ingen tvil om at vi 3"girlsa" hadde det gøy på tur, og hvor neste reise sammen går gjenstår å se. Turen var i samarbeid med Visit Estonia!