Go`kveld! Etter noen uker med ferie fra bloggen, vil jeg følge opp der jeg "slapp" sist. Jeg vet at flere av dere ønsker tips til overnatting i Dubrovnik-området. Men ettersom dette var mitt første besøk i Dubrovnik, falt jeg pladask for hotellet vi bodde på. Det vil si, kommer jeg tilbake med min kjære vil jeg garantert bo nettopp her på Rixos Libertas Hotel. Så dette får bli min anbefaling! |
Det hele startet med en skalldyrsalat, hvor blekksprut var hovedingrediensen i en velsmakende olivenolje fra området. |
Deretter en smaksbombe av de sjeldne; Scampi i kremet urtesaus, og blekksprut-risotto med sopp. Yummi!!! |
Hovedretten; En av mine favoritt fisketyper Dorade, servert med en nydelig saus og tilbehør. |
Desserten får tale for seg selv. En helt fantastisk og uforglemmelig opplevelse, der vi satt og spiste med utsikt utover havet til de sene nattetimer. |