søndag 18. januar 2015

Maliva`s rugbrød m/laks og pepperrotkrem.

Hei, håper dere har hatt en fin helg så langt. Er dere klare for å ta lunsj her hos meg?

Vel, det blir nok ikke plass til alle sammen, men dere kan få en super enkel oppskrift på dagens lunsj. Til 4 skiver rugbrød; 1 pk. Philadelfia Ost Orginal, 1/2 tube Pepperrot, 1/2 sitron, 8 skiver røkelaks, salatblanding inkl/ruccola, rødløk, kapers og kvernet pepper. Rør ut ca. halvparten av pepperrot-tuben sammen med osten. Denne blandingen tilsetter jeg i "kremsprøyte", og avslutter med dette etter jeg har lagt lagvis tilbehøret på brødskiven. Så topper jeg det hele med en 1/2 skive til. En sitronbåt til hver, legges ved siden av. Enkelt, sunt og smakfullt, det liker vi.

For JA jeg liker når ting er enkelt å lage;o) Derfor kjøper jeg ferdig dansk-rugbrødblanding og tilsetter litt nøtter, gjær og vann. Knekkebrødene står min datter for, her er det en salig blanding av solsikkefrø, sesamfrø, havregryn og linser.

Da er det bare å dekke på bordet, og vente på gjestene. For de av dere som savner interiørbilder fra meg, får dere to bilder i samme slengen.

Ettersom det er så mange som har bestilt ferie i "mitt" område av Frankrike i år, skal jeg se om jeg kan samle sammen noen av mine reisetips. Det får vi ta i neste innlegg. Til slutt vil jeg takke alle som sender meg hyggelige mail og har valgt å bestille ferie gjennom Maliva-Agency. Det er fortsatt ledige uker på forrige innlegg....så her gjelder det å være første man til mølla. Go`Søndag!

1 kommentar:

Unknown sa...

Takk for lunsjen - den smakte utmerket :) Hi hi...lagrer den under oppskrifter som jeg skal lage.

Ha en fin dag og flott ny uke

Klemmer Monica