onsdag 5. februar 2014

Maliva`s wok.

"Man tager hva man haver".....og ettersom kurven i dag er fylt opp med div.grønnsaker, blir det en enkel asiatisk inspirert wok til middag.

Ettersom hverdagen er ganske så hektisk for de fleste av oss, er det kjekt med middag som ikke tar så lang tid å lage. Denne har blitt vår favoritt akkurat nå. Her starter jeg med å steke opp biter av svinefilè først. Mens det steker, kutter jeg opp gulrøtter, vårløk, sjampinjong, rød løk, paprika, sukkererter og steker de lett i egen panne med olje. På slutten av steketiden tilsetter jeg oppskåret asparges, 1 chili uten frø og et par fedd hvitløk. La det surre videre noen minutter.

Til slutt tilsettes svinekjøttet sammen med grønnsakene, salt & pepper etter smak, og avsluttes med noen spiseskjeer god soyasaus.


Før servering, skal det hele toppes med sursøt chilisaus. Enkelt og smakfullt. Bon appetit.

3 kommentarer:

Helen sa...

Det er lenge siden jeg har gjort, woket altså ! Har jo pannen til det, så kanskje dette skal bli en middag - neste uke?

For denne helgen, skal jeg ut å spise hver dag !! Ut på tur med venninne.... johooo....som jeg gleder meg.

Snøen daler ned i Oslo......

god helg

HWIT BLOGG sa...

Mums, ser verkligen gott ut! Perfekt med lite middagstips…tusen tack!
Varm kram,
Titti

Furulunden sa...

Ser sunt og godt ut :)