tirsdag 31. mai 2011

Ny "header" for sommeren.



Fikk lyst til å lage en mer sommerlig "makeover" på "headeren" min. Fortsatt er kjøpmannsdisken fra Home & Cottage med, men istede har jeg byttet ut med friske lavendel og kurv. Så dette bildet symboliserer virkelig sommeren for meg;o)



Hverdagslykke; interiør, reiser, mat o.l.......Ja det er Maliva det;o)

(Ps!Tusen takk til http://www.karolineww.no/ for god hjelp til redigering).

mandag 30. mai 2011

Gamle skolester forandres til to nye knagger.


Min niese kjenner sin tante godt, så da hun kom over disse gamle skolestene på et marked i Netanya, kjøpte hun de med seg til meg, snild som hun er;o)
Har jo flere av disse som ligger kun til pynt, men så en "natt" (ja for det er da idèene kommer) fikk jeg en idè.

Med to rustne hjertespikere fra Lama, hamret jeg i vei, og vips to nye knagger.



Må også tipse dere om dette handlenettet jeg kjøpte på Skeidar for noen uker siden. Er det ikke fint?

I skrivende stund sitter jeg med ei visdomstann som dunker hull i hue mitt snart. Spørs om jeg klarer å vente til min faste tannlege trekker den i morgen, har nemlig angst for "tannlegevakta".

A bientôt!

lørdag 28. mai 2011

Fylt hummer på kvelden`s meny;o)


Ingenting smaker bedre enn fylt hummer med div. tilbehør etter en lang dag på jobb, og selvfølgelig med no`godt i glasset;o)


Dekkbrikken i siv er fra Tine K., tallerken Casa Agent....og en liten smugtitt på vårt "nye" spisebord skal dere få se mer av senere. Da skal jeg nyte maten, så får dere som titter innom, fortsatt ha en super fin helg!

torsdag 26. mai 2011

Litt inspirasjonsbilder fra Frankrike.

























Ingen tvil om at jeg lar meg inspirere gjennom franske nettsider og interiørblader. Disse bildene er hentet fra Côtè Maison. Jeg har bare så sansen for detaljene dette steinhuset har. Lite farger inne, men du verden for noen farger som venter deg utenfor;o)
Jeg må nok også innrømme at jeg finner masse inspirasjon og drømmer meg bort i leiligheter/hus som Norsk Megling selger i Frankrike, og ikke for å glemme Provence-feriehus. Jeg har funnet "vårt" hus, men spørs om jeg får med mannen min på det. Visning skal det i hvertfall bli på oss når vi setter nesa nedover om kun 3 uker;o)


Maliva Dreams..........

tirsdag 24. mai 2011

Ny bok fra forfatteren bak boken Sara`s nøkkel.



Ettersom det er rene høstværet ute, får man gjøre det beste ut av det, og kose seg med et krus Pukka-te og en go`bok istede;o)

"Antoine Rey synes han har funnet den perfekte 40-årspresang til søsteren; en weekendtur til sommerens ferieparadis, der de ikke hadde vært siden de var barn. Helgen vekker minner, men ikke bare gode. Den siste sommeren de var på øya, var like før moren døde. På vei hjem sitter søsteren taus og tankefull ved rattet, og idet hun tar sats for å fortelle hva hun har blitt minnet på, mister hun kontrollen over bilen, og kjører utfor. Søsteren blir hardt skadet, mens Antoine slipper unna uten en skramme. Hva var det søsteren ville fortelle? Antoine begynner å grave i familiehistorien, og litt etter litt avdekkes hemmeligheter som skulle holdes skjult for enhver pris".

Tatiana de Rosnay har fått et stor publikum verden over etter boken Sara`s nøkkel, og i 2009 var hun en av Europas mest leste forfattere. Hennes nye roman Bumerang er en gripende fortelling om hvordan taushet og fortielse kan holde en hel familie i skrustikke, men mest av alt er det et historie om kjærlighet og tilgivelse og mot til å tåle å konfrontere sannheten.

Kan virkelig anbefales;o)

mandag 23. mai 2011

Litt inspirasjon fra Beach-studios.
















Etter helgens overnatting i et gammelt sjarmerende hus, fylt med gamle møbler og ting, får jeg lyst til å innrede et sommerhus jeg også. Disse inspirerende bildene står Dave Coote Design bak. Men faktisk hadde huset vi bodde i akkurat to slike gamle skinnstoler stående foran peisen.......lengter tilbake jeg;o)

søndag 22. mai 2011

Bilder fra helgens bryllupsfest..


Da er vi vel hjemme igjen etter noen flotte dager på Vestlandet. Dessverre så vi lite til sola, men dagen da bryllupsfesten ble holdt, var det heldigvis oppholdsvær. Skal si det var romantisk å feire det hele i et gedigent partytelt på 200 kvadr.meter, som var lekkert pyntet til minste detalj, og med 100 gjester;o)

En dyktig kokk stod for grillingen av det beste man kan tenke seg, og de lekreste kaker ble servert.
Underholdningen stod både familien og venner for. Men må si jeg er xtra stolt av "Bono" for hans tolkning av låta til "Kent - Utan dine andetag", som han sang i kirken.

Litt vemodig å tenke på at bruden(niese) var brudepike i vårt bryllup, da snakker vi for 25 år siden....huttemegtu som tia flyr.



Igjen vil jeg gratulere brudeparet, og ikke minst for en meget gjennomført og koselig festaften!


"DERE ER BEST!!!"


Klem tante

onsdag 18. mai 2011

Et hyggelig besøk hos Wallas Verden.


Endelig fikk jeg anledning til et besøk i butikken til Wallas Verden som ligger sentralt i Asker sentrum. Eieren er en god bloggvenninne, som har fulgt hverandre fra vi startet hver vår blogg for 2 1/2 år siden.

Tidligere handlet jeg fra nettbutikken hennes, men nå er det også mulighet til å besøke denne nydelig butikken hennes.


Her er gammelt og nytt blandet i skjønn forening, og det liker vi!


Utolig gøy å se at drømmen din ble til en virkelighet Ragnhild. Jeg fikk også inspirasjon til å gjøre noe med en vegg her hjemme....men hva det blir får vi ta en annen gang;o)


For dere som ikke helt kjenner til denne "bloggverdenen" jeg befinner meg i, må jeg bare si at jeg føler meg så rik. Jeg har fått så mange hyggelige og hjelpsomme kontakter både her i landet men også utlandet. Et eksempel på dette er dagens besøk.


Jeg nevnte med en setning, at til helgen skal vi til Vestlandet i bryllup til vår niese, men vanskelig å få til overnatting for 6 personer.....og tror du ikke Ragnhild med engang tilbød oss å låne feriehuset deres. Ja da snakker vi venner som stiller opp.


Så med nøkkelen i den ene hånden og en handlepose i den andre, dro jeg hjemover igjen med et stort smil om munnen.

Nå er det bare å pakke finstasen, også venter det oss et sjarmerende hus vi skal bo i, og ikke minst en bryllupsfest som jeg vet blir både gjennomført og vakkert.

GLEDER OSS!!!

tirsdag 17. mai 2011

17.mai - Gratulerer med dagen..........


Falt pladask for dette vakre bordet som er dekket med utgangspunkt i en gammel postsekk. Bildene er fra 2.utg. av bladet Lev Landlig.

Foto; Paul Lowe/Taverne-Agency, utg.22/11 i KK (Trykk på navnet og jeg lover du kommer til en blogg du ikke vil forlate;o)

Da vil jeg ønske dere alle en super fin feiring av vår nasjonaldag.

Til alle mine utenlandske lesere; dere vet ikke hva dere går glipp av. En tur til Norge på selveste 17.mai, er virkelig å anbefale. Men ta også en titt rundt i blogglandia. Der bobler det over av kreativitet, både når det gjelder pynting, kake/mat-oppskrifter og ikke minst bilder av flotte nasjonaldrakter;o)

lørdag 14. mai 2011

J`aime Flowerbomb - Viktor&Rolf


(Foto; Maliva)
Ettersom vi nærmer oss ferie, og besøk på div.taxfree butikker, står denne parfymen høyest på ønskelisten. Jeg er hekta!
Hva er din sommerparfyme favoritt? Jeg er åpen for flere tips;o)

onsdag 11. mai 2011

Oliventre og rosa detaljer; me like;o)




Her er favorittkroken jeg sitter akkurat nå, foran pc`n. Mulig dette blir et av de siste inne-bildene før ferien. Er jo bare så nyyyyydelig vær ute...så jeg tar nok kameraet med ut istede, når ting kommer på plass.





Alle lysestakene jeg kjøpte inn til konfirmasjonen, er fordelt på meg og mine døtre. Så med rosa lys og et oliventre, er det sommerstemning her inne også;o)



Føler dagene går i ett, og jeg får mindre tid til blogging. Men jeg har ikke glemt dere helt altså;o)

Dagens sitat fra meg til deg;


"Vær lykkelig i dette øyeblikket, for dette øyeblikket er livet ditt."

søndag 8. mai 2011

STORE gamle kakaosekker i jute til salgs!


Hei!
Håper dere har hatt en fin helg så langt. I dag legger jeg ut disse gamle og unike jutesekkene til salgs. Tiden med frakt av kakao og kaffe i slike jutesekker er forbi, pga. for høy kostnad med å produsere de.

At slike sekker har blitt så populære å bruke i interiøret, skjønner jeg veldig godt. Her er det bare å slippe fantasien løs. Enten trekke om gamle stoler, lage tepper, puter, sakkosekker, duk, lampeskjermer, eller bare som en detalj i huset. Jeg vet i hvertfall hva jeg skal gjøre med mine sekker.


Disse sekkene er i str. ca 70x110 cm.....og som dere ser, er det forskjellige farger på stripene; lilla, grønt og blått.
Pris pr.sekk er kr. 300,- +porto


Skal det være en sekk eller to på deg også, er det bare å sende meg en mail til may-liss@maliva.no

torsdag 5. mai 2011

Et glimt av hva jeg skal selge her på bloggen;o)



Men det blir ikke før på søndag.
Først venter jobbhelg og overnattingsgjester igjen. Det blir koselig!
Ønsker dere alle en fin helg med varmere ute-temperatur;o)

tirsdag 3. mai 2011

Bilder fra helgens konfirmasjon;o)





Vips, så var helgens store begivenhet over.......og siste ord fra min konfirmant før hun la deg, var at hun savner "festen" sin allerede, og det sier kanskje litt om hvor fornøyd hun var.




Bordet er enkelt pyntet, med hjerter som tema. Hvorfor akkurat hjerter, ja det fikk hun høre gjennom min tale;o)



Her ser dere servietten som jeg har kopiert både på bordkort og heftet med minner,bilder og sanger.


Et lite glimt av et par av de 8 kakene som ble servert. Synes fargene her er bare så nydelige.



Og nyyyyyydelig synes jeg min konfirmant er også, stolt av deg jeg Celine Maria. Så får vi se om ditt sangbidrag blir lagt ut på "youtube" etterhvert også;o)





Vi leide Doktorgården i Lillestrøm for anledningen, som er et meget sjarmerende gammelt hus, bygd i 1884.
Da vil jeg til slutt takke både min to venninner for god hjelp, og til familie og venner for at dere var med på å gjøre dette til en festdag for min datter.