onsdag 28. april 2010

"Pelliser"på rekke og rad i vinduskarmen.



For en god følelse det er å se at "Pellisene" dvs.Mårbacka (den rosa) og Nicolaj(den lyseste av de) begynner å blomstre igjen etter mange mndr.uten stell.



Som dere ser er grillen på plass....men det er det eneste også. Her har vi nesten akkurat blitt kvitt snøen så nå skriker uteplassen på oss...her skal det pusses, oljes og males før paviljongen og resten av utemøblene kommer på plass.



Men først skal vi kose oss noen dager på Vestlandet.

A bientôt!

mandag 26. april 2010

Se hva to nøkkelringer kan gjøre en forskjell;o)



Mens jeg venter på at de lilla syrintrærne skal blomstre og ikke minst til sommerferien hvor jeg skal plukke lavendel med meg hjem fra Provence...



..har jeg kjøpt meg en lilla tunika fra Anemone og med to nøkkelringer festet på, blir nok det favoritt plagget på jobb om dagen. Tights`n kjøpte jeg på Himmelrommet i dag... til 50% hvor jeg egentlig kun skulle kjøpe meg siste bladet fra JDL....forsiden på bladet matchet det også gitt;o)


Nå håper jeg å få masse inspirasjon ved å lese bladet før jeg setter meg foran Tv-skjermen for å se årets film AVATAR. Jeg må vist bare se den filmen sier gjengen her...så får vi se om jeg blir hekta jeg også. Har du sett den?

søndag 25. april 2010

Trekningen er klar....og et bord er dekket.



Vil bare vise dere de nye dekkbrikkene jeg har kjøpt fra Lama. De er i lin m/plast under og er kjempefine synes jeg. I går hadde vi gjester og ettersom vi var flere rundt bordet la jeg brikkene på tvers, som en løper istede.


Så var det tilbake til trekningen på min Give-away. Takker igjen til alle dere som har meldt dere på. Som vanlig er det datteren min som har oppgaven å velge et tall....


....og denne gangen endte tallet på 14
Bak denne kommentaren er Bestas hus, koselig at akkurat du vant...da vi sikkert har fulgt hverandre snart i 1 1/2år...Gratulerer så mye!
Da ønsker jeg dere alle en fin søndag...og bedre lykke neste gang!

onsdag 21. april 2010

Et hyggelig lunsjbesøk-resulterer i nok en Paris tur;o)



I går hadde jeg besøk av min gode venninne som er like frankofil som meg...og i tillegg er ho også en reser på fransk. (Jobbet tidligere som fransklærer). Jeg for min del sliter fortsatt med å få fransken til å sitte.
Dette franske duftlyset var tent da hun kom....og med seg i sin hånd...hadde hun denne vakre posen m/roser til meg....snakk om match;o)



Sist Kreativ Aften, bestemte vi oss for at nå vil vi gjøre alt vi kan for å få til en "rimelig"tur til Paris til høsten...det er jo kreativt det også...hi-hi. Så her sitter hun/vi og googler i vei, og ettersom ho har bodd der nede blir dette en ekstra spennende tur tror jeg;o)



Det er noen personer som får meg virkelig til å blomste i deres selskap....det gjør jeg med deg E. Takk for at du er med på å krydre min hverdag.

Da vil jeg til slutt minne om min give-away som trekkes på søndag. Trykk HER hvis du vil bli med;o)

mandag 19. april 2010

Flere bilder fra Home & Cottage.



Da er jobbehelgen over...med bl.a. 12 timers økt i går pga.vareopptelling. I dag skal jeg bare innom noen timer....så venter et par dager fri. Som dere ser begynner utemøblene også å ta plass.


Grått og rosa er så fint sammen...her er de fleste tingene fra mine favoritt leverandører Tine K. og Day.


Masse nyheter fra bl.a. Durance har fått plass i Spa-avdelingen. Ekstra fint blir det med et zink-badekar i kroken her. Det kommer etterhvert.



Litt detaljer må til på et bad....



Masse fine ting fra bl.a Florence har ankommet.





Det var litt fra min arbeidsplass...håper du ble inspirert av bildene;o)
Da ønsker jeg dere alle en god ukestart....og igjen tusen, tusen takk for alle hyggelig mail og kommentarer dere sender meg.
Klem fra Maliva

torsdag 15. april 2010

Mitt gamle plantebord er på plass...



Da er mitt gamle plantebord på plass....og et par av "Mårbacka" kan stå her å lufte seg litt.



Utrolig gøy å se bladene vokser etter en vinter hvor de har blitt helt glemt.....tror det kommer et par blomster om ikke så lenge også jeg;o) Gøy!



Ellers bærer jo dette bordet preg av gjenbruk som dere ser....



...og stemorsplanten har fått plass i en gammel isform.
Lovte dere å vise flere bilder på jobben......det kommer. Skal ta flere bilder i dag.
Ettersom jeg nå har en lang jobbehelg inkl.søndagen foran meg...tar jeg nå fri fra bloggen....derfor ønsker jeg dere alle en solfylt og god helg!
Klem fra Maliva

onsdag 14. april 2010

Kreative jenter.....



Etter en koselig feiring for min kjære, er jeg nå klar for kreativ aften i kveld. Setter utrolig pris på disse kveldene, hvor vi er flere venninner som treffes. Kreativiteten er sånn opp og ned...noen ganger er vi super inspirerte og skal hekle/strikke de utroligste ting...andre ganger er det mat som står i fokus. Men også gode samtaler og mye latter gjenspeiler en kreativ aften for oss jentene.



Andre kreative jenter som jeg lar meg inspirere av, er dekorteamet på Home & Cottage. Som de fleste har fått med seg er butikken vår på Alnabru nå i ferd med å bli forvandlet til en enda finere butikk. Dvs. at vi har blitt litt mindre i areal, men derimot får vi en koselig cafè vegg i vegg. Så i disse dager har det gått unna....men med god hjelp av et proff dekorteam....blir resultat bare så bra.



Fikk lyst til å vise dette vakre bordet i første omgang, dekket i mine yndlingsfarger....er det ikke fint? Flere bilder fra butikken kommer i neste innlegg.
Også må jeg ikke glemme å nevne alle dere som gir meg masse inspirasjon gjennom bloggen deres. Tusen takk!

tirsdag 13. april 2010

På grunn av deg min kjære!



Mine føtter kan springe på grunn av deg. Mine føtter danser på grunn av deg. Mitt hjerte banker på grunn av deg. Mine øyne ser på grunn av deg. Mitt sinn tenker på grunn av deg, og jeg kan elske på grunn av deg;

Gratulerer med dagen min kjære mann og rockestjerne........Du bringer alltid gode toner inn i mitt liv.

fredag 9. april 2010

300 000 treff skal feires med give-away og en duft av Provence;o)




I dag runder telleren min 300 000 treff på bloggen min, derfor er det tid for nok en liten give-away her hos meg.

En zinkpotte med kunstig lavendel og en pakke servietter er premien, som også er et tegn på at det går mot sommer. Så vil du bli bli med i trekningen...kan du legge igjen et spor under dette innlegget. Hyggelig hvis også dere som ikke har egen blogg vil bli med i trekningen, men husk å legge igjen navnet ditt.

Trekningen er 25 april!
Da vil jeg igjen takke for alle som tar seg tid til et lite besøk her hos meg;o)
God helg og husk du er verdifull!!!

tirsdag 6. april 2010

Litt shopping ble det også i påsken;o)



Må bare vise dere mine nye "gylne sko", eller kanskje ikke så gylne...men derimot i ekte mykt skinn,og med kule nagler på. Fargen matchet perfekt til nok en ny tunika m/volanger.



Så nå er jeg klar for våren i et nytt antrekk.



Påsken er nok den tiden i året jeg kjøper inn flest interiørmagasiner og andre blader. Ekstra gøy er det å komme over nye, og dette svenske bladet Velkommen Hem..kan jeg virkelig anbefale.



En god blanding av Lantliv og Isabellas.....masse spennende interiørtips, uteliv, blomster og ikke minst gode matoppskrifter.



Da er hverdagen plutselig her igjen.....godt det også;o) Ønsker dere alle en god ukestart...neste innlegg blir en give-away her hos meg!

søndag 4. april 2010

Litt inspirasjonsbilder fra Gøteborg.



Haga er et utrolig sjarmerende sted....og som er mest kjent for sine gamle bygninger, shopping, antikkbutikker og ikke minst koselige cafèer. Minner meg litt om gamlebyen i Fredrikstad. Her besøkte vi en koselig interiørbutikk som selger egen produserte varer.



Lett å la seg inspirere i en slik butikk, og vil dere ta en nærmere titt kan dere gå inn på Haga Hem



En stige full med lekre skjerf, er noe for meg som har dilla på skjerf;o)
Men det ble ikke noe shopping på mor denne gangen.....



Hyggelig betjening var det også.....så takk for titten og ikke minst at jeg fikk lov til å ta noen bilder med meg hjem.



Men min favorittbutikk ble nok Linne Antik hem & interiør....her var det en blanding av nytt og gammelt, og ikke minst flotte linstoffer.



Antikkbutikker var det også flere av....men prisene var litt vel stive synes nå jeg da. Eller er det at jeg kanskje forventer at det skal være mye rimeligere enn her hjemme?


Balders Hage er også som sagt en utrolig koselig butikk som jeg har besøkt flere ganger.
Her var det skap med hønsenetting, masse zink, Green Gate stæsj, og mange fristende småting. Falt jo for denne koselige kjøkkenkroken midt i butikken jeg da;o)
Ingen tvil om at Gøteborg er byen for oss som er opptatt av interiør. Men med tenåringsdøtre på slep, var det ikke akkurat de butikkene som stod øverst på ønskelisten.


Utrolig hvor mye energi og inspirasjon man kan få etter noen dager på hotell. Glemte jo helt å skryte av gourmetkjøkkent på hotellet. For noen matopplevelser. Så i dag skal jeg lage lammestek på seng med div.grønnsaker stappet m/hvitløk og rosmarin inkl.fløtegratinerte poter, men først skal jeg besøke alle dere som har lagt igjen hyggelig kommentarer og hilsninger til meg de siste dagene. Takker også for alle awarder jeg har fått;o)
Borte bra men hjemme best;o)

torsdag 1. april 2010

Påskehilsen fra Gøteborg;o)



Hei....håper dere nyter påsken der dere er? Vi har virkelig funnet hotellet vårt her i Gøteborg. Et 5-stjerners palasslignende bygning fra 1889, som er mest kjent for sin design. (Elite Plaza Hotell)



Nå har vi spist en deilig og lang frokost....og om jeg kom i fransk stemning selv her i Gøteborg, er jo ikke så rart da dere ser disse bildene...hi-hi.



..og tror dere ikke solen smiler til oss fra en skyfri himmel;o) Endelig sier nå jeg. Her er det VÅR!



Har tatt mange bilder fra koselige interiørbutikker vi har besøkt....så de vil jeg vise i et seinere innlegg...



Nå maser familien min på meg, i dag skal vi besøke gamlebyen HAGA.....har jo egentlig fri fra bloggen....men måtte jo bare gi et lite livstegn fra meg.

Påskestemning er det også her på Balders Hage. En utrolig koselig butikk.



.....og med disse bildene ønsker jeg dere fortsatt god påske eller "glad påsk"som de sier her nede;o)
Påskeklem fra Maliva