Må jo innrømme at jeg lar meg inspirere av tv-programmet "4-stjerners middag"(en av mine favoritt programmer akkurat nå) når jeg skal ha gjester. Denne gangen ville jeg prøve meg på kamskjell som flere av deltakerne har servert. Enkelt å lage og smaker godt til f.eks en salat.
Så her har jeg blandet litt av hvert....forskjellige salattyper, sukkererter, paprika, mais, rødløk, cherrytomater, og i stede for feta ost, tok jeg store grønne oliven fylt med fetaost.
Scampi lar jeg ligge en stund i marinade som består av lime, sukker, pepper, litt salt, chili, hvitløk og samba oalek. Når salaten er klar, blander jeg lik mengde av smør og olje i stekepannen, og steker kamskjellene et par min.på hver side med salt og pepper. Serveres med engang m/godt brød og god dressing til!
Salaten falt i god smak både hos mine gjester og meg...så det blir nok en rett jeg kommer til å lage flere ganger utover våren/sommeren.
(Salatbestikket er fra Lene Bjerre og en gave fra en tidligere sjef, vet du er en trofast leser av bloggen min, så igjen tusen takk...jeg liker det så godt;o)
Mens våren ser ut til å vente på seg ute.......er det enda godt vi kan kose oss inne med god mat og vårlige detaljer ....pip pip;o)
Da ønsker jeg dere alle en fin ukestart! På tirsdag skal jeg på boklansering og jeg lover å komme med referat derfra på onsd.;o)